Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισραήλ: Τρίτη παρουσίαση στο ΓΕΕΘΑ – Πιο κοντά στους δολοφόνους Spike NLOS η Ελλάδα που διαλύουν και τους S-400...!!!

Ισραήλ: Απόλυτα ικανοποιημένη άφησε την ελληνική ηγεσία η τρίτη παρουσίαση στο ΓΕΕΘΑ των ισραηλινών Spike NLOS. Το ισραηλινό Spike-NLOS για...





Ισραήλ: Απόλυτα ικανοποιημένη άφησε την ελληνική ηγεσία η τρίτη παρουσίαση στο ΓΕΕΘΑ των ισραηλινών Spike NLOS.

Το ισραηλινό Spike-NLOS για αποστάσεις έως τα 25.000 μέτρα εξετάζεται θερμά από το ΓΕΣ.

Ήδη οι ισραηλινοί προσφέρουν συμπαραγωγή του συστήματος στην Πολωνία κι εμφανίζονται εξαιρετικά θετικοί για την σύναψη ανάλογης συμφωνίας και με την Ελλάδα.

Τα βλήματα αυτά μπορούν να είναι φορητά σε οχήματα, επιθετικά ελικόπτερα, ταχύπλοα, ενώ διαθέτουν ηλεκτροπτικό σύστημα καθοδήγησης (E/O) ή σύστημα καθοδήγησης οπτικών ινών (F/O) και μπορούν να βάλουν κατά αρμάτων και κατά στόχων επιφανείας.
Spike NLOS ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ

Oι ισραηλινοί πύραυλοι Spike NLOS θα αποτελέσουν «κίνδυνο-θάνατο» για τα σχέδια των Τούρκων στον Έβρο.

Οι Τούρκοι διαφημίζουν ιδιαίτερα τo αμφίβιο όχημα ZAHA το οποίο, όπως λένε, κινείται σε νερό και στεριά και μεταφέρει στρατιώτες παντού.

ο Zaha MAV μπορεί να επανδρωθεί από πλήρωμα τριών μελών και να μεταφέρει έως 18 στρατιώτες, ενώ οι Τούρκοι σκοπεύουν να το αναπτύξουν και στον Έβρο.

Η ύπαρξη των συγκεκριμένων οχημάτων κάνει απαραίτητη την αγορά από την Ελλάδα των Spike NLOS.

ΟΙ ΥΠΕΡ-ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ S-400 ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Στο σημείο αυτό να βάλουμε στο κάδρο και τις ισραηλινές υπερηχητικές ρουκέτες Rampage, οι οποίες βρίσκονται ψηλά στις σημειώσεις των Ελλήνων αξιωματούχων που σχεδιάζουν τα εξοπλιστικά προγράμματα και τις αγορές οπλικών συστημάτων από την Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα χαμηλού κόστους stand off όπλο, με μεγάλη ταχύτητα (υπερηχητική) που κάνει την αναχαίτιση του από δύσκολη ως αδύνατη.

Οι ισραηλινές ρουκέτες κατευθύνονται προς το στόχο με GPS και έχουν εμβέλεια για εκτόξευση από το έδαφος τα 150 χιλιόμετρα.

Εκτοξευόμενο από ένα F 16 (σ.σ. κάθε αεροσκάφος μπορεί να μεταφέρει τέσσερα) το βλήμα Rampage μπορεί να φτάσει πολύ μακρύτερα, χωρίς οι Ισραηλινοί να αποκαλύπτουν την πλήρη εμβέλεια του όπλου.

Ισραήλ: Οι ρουκέτες αυτές είναι δυνατό να πλήξουν αν χρειαστεί τις συστοιχίες των τουρκικών S-400, αφού είναι αδύνατο να αντιμετωπιστούν από τα συστήματα αυτοπροστασίας των Τούρκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.