Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Lockdown: Τι αλλάζει από την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου για καταστήματα, αθλητισμό, κυνήγι και ψάρεμα!

Δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ τα αναθεωρημένα μέτρα της καραντίνας Από την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου θα εφαρμοστούν τα νέα,...

Δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ τα αναθεωρημένα μέτρα της καραντίνας

Από την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου θα εφαρμοστούν τα νέα, αναθεωρημένα μέτρα για το lockdown, όπως φαίνεται από τη δημοσίευση που έγινε στο ΦΕΚ.


Για το επόμενο δεκαπενθήμερο, λοιπόν, παρέχεται η δυνατότητα στο κυνήγι και στο ψάρεμα εντός όμως των περιφερειακών ενοτήτων της χώρας.



Ταυτόχρονα για τις δύο επόμενες Κυριακές (27 Δεκεμβρίου, 3 Ιανουαρίου) θα επιτρέπεται η λειτουργία των super market, των mini market, των φούρνων, των κρεοπωλείων, των ιχθυοπωλείων, των ζαχαροπλαστείων, αλλά και των φαρμακείων και των συνεργείων αυτοκινήτων.


Επίσης, στο ίδιο ΦΕΚ αποσαφηνίζεται ότι από την 1η Ιανουαρίου ανοίγουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις για να πραγματοποιούνται προπονήσεις χωρίς όμως την παρουσία θεατών. Το μέτρο αφορά ομάδες που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα στην Α' κατηγορία καλαθοσφαίρισης γυναικών, πετοσφαίρισης γυναικών, υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών και χειροσφαίρισης ανδρών και γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.