Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κουρδικά drones «σακατεύουν» Τούρκους στρατιώτες στη Συρία - «Έμφραγμα» στην Άγκυρα

Σε τουρκικό "Βιετνάμ" εξελίσσεται η εμπλοκή του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στο μέτωπο Συρίας-Β. Ιράκ και στον συνεχή αγώνα του εναν...




Σε τουρκικό "Βιετνάμ" εξελίσσεται η εμπλοκή του Τούρκου προέδρου Ερντογάν στο μέτωπο Συρίας-Β. Ιράκ και στον συνεχή αγώνα του εναντίον των Κούρδων σε όλα τα μέτωπα της Μέσης Ανατολής.


Το Γραφείο Τύπου των Κουρδικών Λαϊκών Δυνάμεων (HPG) δημοσίευσε μια ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι Κούρδοι μαχητές της ειδικής μονάδας "Delal Air Defense" επιτέθηκε ενάντια των τουρκικών δυνάμεων στην περιοχή Heftanin του Νοτίου Κουρδιστάν (Βόρειο Ιράκ) κάνοντας χρήση drone, προκαλώντας πολλαπλά "εγκεφαλικά" στο τουρκικό γενικό επιτελείο από αυτόν τον νέο εξοπλισμό των Κούρδων.

Ήταν τέτοιο το σοκ των Τούρκων που σήκωσαν αμέσως ζεύγος αεροσκαφών F-16 για να κτυπήσουν τους Κούρδους χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού οι αντάρτες του YPG είχαν φροντίσει να εξαφανιστούν.Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι Κούρδοι κτύπησαν Τούρκους στρατιώτες που σταθμεύουν στο ύψωμα Μπεκτόρια μεταξύ 10 π.μ. και 1 μ.μ. στις 17 Δεκεμβρίου προκαλώντας θύματα ενώ όλοι οι στόχοι εξουδετερώθηκαν αποτελεσματικά, αναφέρουν οι κουρδικές πηγές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σήμερα τουρκικό μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (UAV) συνετρίβη στην περιοχή Şêran στο Κομπάνι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το τουρκικό UAV συνετρίβη δεχόμενο αντιαεροπορικά πυρά των κουρδικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια επίθεσης. pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.