Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηράκλειο: Πήγε στην ανταγωνιστική επιχείρηση του πρώτου του ξαδέρφου για κατασκοπεία με drone και τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο!

Απίστευτο επεισόδιο μεταξύ συγγενών επιχειρηματιών και μάλιστα πολύ γνωστών στην Κρήτη και το Ηράκλειο, με τον έναν να πηγαίνει στην επιχε...

Απίστευτο επεισόδιο μεταξύ συγγενών επιχειρηματιών και μάλιστα πολύ γνωστών στην Κρήτη και το Ηράκλειο, με τον έναν να πηγαίνει στην επιχείρηση του άλλου με drone για να κατασκοπεύσει και να καταλήγει να παρασύρει και να τραυματίζει με το αυτοκίνητό του τον πρώτο του ξάδερφο!


Δίχως προηγούμενο επεισόδιο μεταξύ στενών συγγενών επιχειρηματιών και μάλιστα πολύ γνωστών στην Κρήτη και το Ηράκλειο.


Όπως αναφέρει το τοπικό cretalive.gr, νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (17/12), στη Βιομηχανική Περιοχή της πόλης και εν μέσω lockdown, ο ένας εκ των δυο μετέβη στην επιχείρηση του δεύτερου, έχοντας μαζί του ένα drone και φωτογραφική μηχανή, προκειμένου να κατασκοπεύσει τον πρώτο του ξάδερφο!


Οι δυο τους, αναφέρει το ίδιο Μέσο, έχουν εταιρική διαφορά μεταξύ τους και η υπόθεσή τους έχει μεταφερθεί στα δικαστήρια.


Ο... κατάσκοπος, ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τον έτερο επιχειρηματία, ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις. Εκεί, φέρεται ο εισβολέας να κινήθηκε με το αυτοκίνητο του, δύο φορές μάλιστα, και να παρέσυρε τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, τραυματίζοντάς τον στο μηρό και στο πόδι!


 Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.