Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Ελλάδα έστειλε ανθρωπιστική και υγειονομική βοήθεια στην Αρμενία

  Στο πλαίσιο του ανθρωπιστικού σκέλους της αποστολής της, η Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του Υπουργείου Εξωτερικών αν...

 



Στο πλαίσιο του ανθρωπιστικού σκέλους της αποστολής της, η Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του Υπουργείου Εξωτερικών ανταποκρίθηκε στο αίτημα Αρμενικών Οργανώσεων στην Ελλάδα (Armenian Relief Society, Αρμενικός Κυανούς Σταυρός και Σταυρός του Ελέους Μακεδονίας – Θράκης), οι οποίες, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αρμενίας στην Αθήνα, προέβησαν στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες από την πρόσφατη σύγκρουση Αρμενίας – Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Με την πολύτιμη συνεργασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, το οποίο διέθεσε μεταγωγικό αεροσκάφος, η ανθρωπιστική αυτή βοήθεια, που συνίσταται σε ιατροφαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα για τους πληγέντες και τους πρόσφυγες, μεταφέρθηκε στην Αρμενία το Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου.

Το ελληνικό μεταγωγικό αεροσκάφος μετέφερε επίσης ανθρωπιστική και υγειονομική βοήθεια της Εκκλησίας της Ελλάδας προς τον αρμενικό λαό.

Τις ενέργειες συντονίζει ο Γενικός Διευθυντής της ΥΔΑΣ κ. Γ. Λαρίσσης, ο οποίος παρέδωσε την αποστελλόμενη βοήθεια σε εκπροσώπους του Αρμενικού Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών και του παραρτήματος της Armenian Relief Society στην Αρμενία, σε μία κίνηση αντιπροσωπευτική της στήριξης και της αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας στην περιοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.