Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγικό στο Ηράκλειο: Την ώρα που κηδευόταν διέρρηξαν το σπίτι του!

Η σύζυγος του εκλιπόντος επέστρεψε από την κηδεία για να βρει το σπίτι παραβιασμένο και άφαντα χρήματα και κοσμήματα Δεν έφτανε το πέν...




Η σύζυγος του εκλιπόντος επέστρεψε από την κηδεία για να βρει το σπίτι παραβιασμένο και άφαντα χρήματα και κοσμήματα

Δεν έφτανε το πένθος στα μέλη μιας οικογένειας από κοινότητα του δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο, τα περίμενε και ένα ισχυρό σοκ όταν επέστρεψαν από την κηδεία ενός ηλικιωμένου που έφυγε από την ζωή και βρήκαν το σπίτι τους παραβιασμένο!

Η νεκρώσιμη ακολουθία για τον 77χρονο που πέθανε από ανίατη ασθένεια εψάλη το μεσημέρι της Τρίτης στην εκκλησία του χωριού σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως και η κηδεία του που ακολούθησε στο τοπικό κοιμητήριο, λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας. Φαίνεται, όμως, ότι το lockdown δεν απέτρεψε τους διαρρήκτες που βρήκαν κατάλληλη την ευκαιρία για να δράσουν ανενόχλητοι!

Μόλις η σύζυγος του εκλιπόντος επέστρεψε στο σπίτι της διαπίστωσε ότι κατά την διάρκεια της απουσίας της το είχαν διαρρήξει άγνωστοι, οι οποίοι το ερεύνησαν με την ησυχία τους και άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και ό,τι άλλο είδος αξίας μπορούσαν να μεταφέρουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί!

Την υπόθεση ερευνά το τοπικό τμήμα, σε συνεργασία με την Ασφάλεια Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.