Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ κάνει Χριστούγεννα στο σπίτι του με την οικογένειά του

Με την οικογένειά του κάνει φέτος Χριστούγεννα ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ στο σπίτι του στη Χαλκίδα, καθώς βγήκε νικητής μεγάλη μάχη που έ...

Με την οικογένειά του κάνει φέτος Χριστούγεννα ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ στο σπίτι του στη Χαλκίδα, καθώς βγήκε νικητής μεγάλη μάχη που έδωσε για την υγεία του. «Ο Παναγιωτάκης μας έχει δει μεγάλη βελτίωση από τη θεραπεία που έλαβε στην Αμερική. Στέκεται όρθιος πλέον και το αναπνευστικό του έχει φτιάξει», ανέφερε ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στο Mega.


«Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας αλλά είμαστε αισιόδοξοι», σημείωσε ο πατέρας το Παναγιώτη ραφαήλ ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε «Θα κάνουμε Χριστούγεννα οι τρεις μας. Και μόνο που θα είμαστε στο σπίτι μας και υγιείς αυτό μας φτάνει, δεν θέλουμε τίποτα άλλο».


Όσον αφορά στον κορονοϊό, ο πατέρας του μικρού τόνισε ότι χρειάζεται προσοχή διότι ανήκει σε ευπαθή ομάδα. Ωστοσο, οι γονείς του αισιοδοξούν για τον νέο χρόνο και πιστεύουν ότι  τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα.


Παναγιώτης-Ραφαήλ: «Έχουμε ένα παιδάκι που στέκεται όρθιο και έχει γίνει αυτόνομος»

Ξανά στα πόδια του στέκεται ο μικρός Παναγιώτης- Ραφαήλ, μετά τη θεραπεία που έλαβε στο εξωτερικό.


Ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη- Ραφαήλ, που μας συγκίνησε όλους με τον αγώνα που έδωσε, μίλησε στο EviaZoom.gr και, όπως τόνισε, λίγους μήνες μετά την επιστροφή του στη Χαλκίδα από την Βοστώνη, όπου του χορηγήθηκε η πολυπόθητη ένεση της γονιδιακής θεραπείας, η βελτίωση του μικρού είναι εντυπωσιακή.



«Δόξα τω Θεώ όλα έχουν πάει καλά, ο μικρός έλαβε τη θεραπεία, έχουμε δει μεγάλη βελτίωση κυρίως στο αναπνευστικό κομμάτι που εκεί υστερούσαμε περισσότερο, και έχουμε μέλλον μπροστά μας. Ακολουθούμε ειδική αγωγή, φυσικοθεραπείες, λογοθεραπείες κλπ, αλλά όταν υπάρχει αποτέλεσμα δεν μας πειράζει, όλα πάνε καλά. Είναι Χαλκίδα, είναι στο σπίτι, έχει ξεκινήσει και ξεπορτίζει, τον βγάζουμε έξω στην παραλία και αύριο θα τον πάμε για το πρώτο του μπανάκι. Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο, την Χαλκίδα, η τοπική κοινωνία μας στήριξε πάρα πολύ και τους ευχαριστούμε από καρδιάς όλους, και εσάς που ασχοληθήκατε με το θέμα σε εποχές που δεν ασχολούνταν κανένας», τόνισε ο Γιώργος Γλωσσιώτης και πρόσθεσε:


«Το παιδί πήρε την θεραπεία του και απο ‘κει και πέρα δεν υπάρχει επαναληπτική δόση, η γονιδιακή θεραπεία είναι μία ένεση και τελείωσε. Υπάρχει πολύ μεγάλη βελτίωση. Εμείς έχουμε ένα παιδάκι που στέκεται όρθιο και έχει γίνει αυτόνομος, παίζει με τα παιχνιδάκια του μόνος του στο δωμάτιο του, του έχουμε πάρει και αμαξίδιο που κινείται μόνος του, ανοίγει ντουλάπια, κάνει σκανταλιές, πηγαίνει μόνος του στο δωμάτιο του, στη κουζίνα, στο σαλόνι. Μιλάμε για πράγματα τα οποία ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει. Είναι θαύμα! Μιλάμε για μία πάθηση που σε καθηλώνει στο κρεβάτι, δεν μιλάμε για μία πάθηση που απλά δεν περπατάς. Έχεις αναπνευστικά προβλήματα, δεν μπορείς να στηρίξεις το κεφάλι και να σηκώσεις τα χεράκια σου. Δόξα το Θεό πήγαν καλά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα…».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.