Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ; Πρόεδρος τουρκικής βουλής: «Τα καλόβουλα βήματα προς την Ελλάδα μένουν αναπάντητα»…

Ο πρόεδρος της Βουλής Μουσταφά Σεντόπ, ανέφερε πως η εργασία σχετικά με την επικαιροποίηση του συμφώνου της 18ης Μαρτίου μεταξύ Τουρκίας κα...





Ο πρόεδρος της Βουλής Μουσταφά Σεντόπ, ανέφερε πως η εργασία σχετικά με την επικαιροποίηση του συμφώνου της 18ης Μαρτίου μεταξύ Τουρκίας και ΕΕ, θα μπορούσε να επιφέρει μια νέα εποχή ανοίγματος και είπε πως “Προσδοκία μας είναι η ΕΕ να υιοθετήσει μία ψύχραιμη Φωνητική σημείωση στάση οράματος, να αποφύγει τις κυρώσεις, να επιτρέψει την εξέλιξη στις σχέσεις Τουρκίας-ΕΕ και να πάρει αποφάσεις που θα δώσουν ευκαιρίες στον διάλογο και στην θετική ατζέντα” .

…..
Η τοποθέτηση από την Ομοσπονδιακή Βουλή στην προεδρία της Ομάδας Φιλίας Γερμανίας-Τουρκίας, της αντιπροέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της Αριστεράς Σεβίμ Νταγντελέν, υπήρξε μία ατυχής εξέλιξη από τη σκοπιά τις εξελίξεις των σχέσεων μεταξύ κοινοβουλίων. Η δημόσια και απευθείας στήριξης από το συγκεκριμένο άτομο προς την τρομοκρατική οργάνωση ΠΚΚ, δεν είναι δυνατόν διασφαλίσει οποιαδήποτε συμβολή στις σχέσεις μεταξύ των ομάδων φιλίας.

…..
Οι Γκρίζοι Λύκοι είναι μία νόμιμη ομάδα χωρίς τάση προς βία. Ελπίζουμε πως η ομοσπονδιακή Βουλή δεν θα επαναλάβει το λάθος στο οποίο υπέπεσε η Γαλλία κηρύσσοντας παράνομο αυτό το νόμιμο κίνημα, δίνοντας βάση σε αβάσιμες εκκλήσεις.

…..
Στην Ανατολική Μεσόγειο λόγω των μονόπλευρων βημάτων της Ελλάδας και των Ελληνοκυπρίων, έχει αρχίσει μια ένταση, η οποία λόγω της αδιάλλακτης στάσης τους, δεν μπορεί να επιλυθεί. Η αιτία της διαφωνίας αυτής που σχετίζεται με τις περιοχές θαλάσσιας δικαιοδοσίας, είναι οι μαξιμαλιστικές και έκνομες προσεγγίσεις της Ελλάδας. Τα καλόβουλα βήματα και οι εκκλήσεις της Τουρκίας για άνευ όρων διάλογο και συναντήσεις, ώστε να υπάρξει μία δίκαιη λύση, επί χρόνια παραμένουν αναπάντητα”.

Meclis Başkanı Şentop: AB’den olumlu gündeme şans tanıyacak kararlar bekliyoruz | Haberler.com Politika

https://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.