Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Εμείς δεν είμαστε σαν την Ελλάδα-Είμαστε έθνος που αγκαλιάζουμε αυτούς που καταφεύγουν σε μας»...

Η Γενική Διεύθυνση Διαχείρισης Μετανάστευσης του υπουργείου Εσωτερικών οργάνωσε στην περιοχή του Μαρμαρά, μαζί με δημοσιογράφους, εκδήλωση ...




Η Γενική Διεύθυνση Διαχείρισης Μετανάστευσης του υπουργείου Εσωτερικών οργάνωσε στην περιοχή του Μαρμαρά, μαζί με δημοσιογράφους, εκδήλωση με τίτλο “Μετανάστευση και ένταξη-συνάντηση με τον τοπικό τύπο”


Στην ομιλία του κατά την έναρξη της διαδικτυακής αυτής συνάντησης, ο αρχισύμβουλος της Pροεδρίας της Δημοκρατίας Μεχμέτ Ακαρτζά, ανέφερε πως η Γενική Διεύθυνση Διαχείρισης Μετανάστευσης και η Διεύθυνση Επικοινωνίας της Προεδρίας, πραγματοποιούν αυτές τις συναντήσεις προκειμένου να διασφαλιστεί η ευαισθητοποίηση σχετικά με τους αιτούντες άσυλο.

Ο Ακαρτζά ανέφερε πως η Τουρκία είναι ένα έθνος που αγκάλιασε τους ζητούντες άσυλο και ότι ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα άνοιξε τις πύλες της και δέχτηκε τους ανθρώπους που έφυγαν από τον πόλεμο στη Συρία.
….
Ανέφερε τα εξής : “Μήπως να μην τους παίρναμε μέσα; Μήπως να τρυπούσαμε τις βάρκες τους και να τους αφήναμε στο θάνατο όπως κάνει η Ελλάδα; Ή μήπως να κρατούσαμε κλειστά τα σύνορα και να παραμένουμε θεατές στον θάνατο αυτών των ανθρώπων όταν θα δεχόταν πυρά από πίσω; Να αγνοούσαμε μήπως τις κραυγές, τον πόνο και τα δεινά αυτών των παιδιών, των γυναικών και ανθρώπων ; Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να τα κάνουμε αυτά. Εμείς ως Τουρκική Δημοκρατία από την εποχή των Οθωμανών και πιο παλιά, είμαστε ένα έθνος που αγκαλιάζουμε αυτούς που καταφεύγουν σε μας. Πιστεύω πως τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας στο μέλλον θα είναι περήφανα για αυτό. Θα λένε πως αυτές είναι οι εθνικές μας αξίες. Κατά τον ίδιο τρόπο στο μέλλον όλος ο κόσμος θα συζητά αυτή τη γενναιοδωρία και το έλεος της Τουρκίας.
…..

Πρακτορείο Ειδήσεων Αναντολού 22/12/2020

Σχ.tourkikanea.gr : Aπό την αρχή της κρίσης στη Συρία ως σήμερα, οι φρουροί της στα σύνορα με την Συρία έχουν σκοτώσει 470 Σύριους πρόσφυγες μεταξύ των οποίων 89 παιδιά και 59 γυναίκες και μιλάει για τη “γενναιοδωρία” της…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.