Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θλιβερές και τρισάθλιες αναρχοκότες... πήγαν στον τάφο του «ΔΑΡΕΙΟΥ» των ΜΑΤ, Άγγελου Λιναρδόπουλου, για την «επέτειο» του Γρηγορόπουλου!

Ομάδα που υπογράφει ως «αναρχική υπεδάφους» αναφέρει σε κείμενό της ότι «επιλέξαμε σήμερα να επισκεφτούμε έναν δικό τους νεκρό, έναν νεκρ...





Ομάδα που υπογράφει ως «αναρχική υπεδάφους» αναφέρει σε κείμενό της ότι «επιλέξαμε σήμερα να επισκεφτούμε έναν δικό τους νεκρό, έναν νεκρό Ματατζή».

Στο κοιμητήριο όπου ετάφη τον Απρίλιο του 2017 ο αστυνομικός διευθυντής, Άγγελος Δαρείος Λυκιαρδόπουλος, φωτογραφήθηκε ομάδα αναρχικών το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου, ανήμερα της επετείου από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Το περιστατικό έγινε γνωστό από τους ίδιους με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου με τίτλο «μία απάντηση στη βεβήλωση του μνημείου του Αλέξη, πάνω από τον τάφο του Δαρείου», η οποία συνοδευόταν από φωτογραφία. Ο Δαρείος είχε φύγει από τη ζωή στις 26 Απριλίου 2017, έπειτα από ισχαιμικό επεισόδιο. Ήταν ένας από τους πιο γνωστούς αξιωματικούς της Αστυνομίας που πέρασαν από τα ΜΑΤ. Ομάδα που υπογράφει ως «αναρχική υπεδάφους» αναφέρει σε κείμενό της ότι «επιλέξαμε σήμερα να επισκεφτούμε έναν δικό τους νεκρό, έναν νεκρό Ματατζή».

Πως απαντάει συνάδελφος του Δαρείου

Συνυπηρέτησαν στην ΕΛ.ΑΣ και τον τίμησε με τη φιλία του, η ανάρτηση των αντιεξουσιαστών και η προσβολή μνήμης νεκρού στον τάφο του Αξιωματικού των ΜΑΤ, και έδωσε τη δική του απάντηση, «αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται»

«Κατά την χθεσινή επέτειο της μνήμης του Α.Γρηγορόπουλου, άτομα του αναρχικού χώρου, βεβήλωσαν τον τάφο, του φίλου μου Αστυνομικό Διευθυντή Δαρείου Λυκιαρδόπουλου, κατηγορώντας τον για φασίστα και χρυσαυγίτη! Δεν ξέρω για τις πολιτικές πεποιθήσεις του φίλου μου, ούτε με ενδιαφέρουν, αν και η ζωή του έδειχνε έναν βαθιά ευαισθητοποιημένο και καλοσυνάτο άνθρωπο, ξέρω μόνο ότι υπήρξε ένας αγαθός γίγαντας, ένα παιδί με υψηλή αίσθηση του καθήκοντος, ένας άνθρωπος που έταξε σκοπό της ζωής του να φυλάει Θερμοπύλες, ένας άνθρωπος που του ‘λεγες το πρόβλημά σου και έκλεγε!!!Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε μου φίλε…αν και δεν έφυγες ποτέ από κοντά μας, γιατί του αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται!!!!» Β.Β

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.