Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χειροπέδες σε Αλβανό ναρκέμπορο – Με τζιπ και μπότοξ το έπαιζε ζάμπλουτος επιχειρηματίας στα μπουζούκια

Ο 54χρονος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους διακινητές κοκαΐνης και χασίς. Είχε στήσει εργαστήριο καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης στον Αυλ...





Ο 54χρονος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους διακινητές κοκαΐνης και χασίς. Είχε στήσει εργαστήριο καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης στον Αυλώνα. Φωτογραφίες και βίντεο.

Συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή (04.12.2020), 54χρονος Αλβανός, ο οποίος θεωρείται από τις Αρχές ως ένας από τους μεγαλύτερους διακινητές κοκαΐνης και χασίς στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνταν έντονα στις ανταλλαγές ναρκωτικών με την τουρκική μαφία. Δηλαδή, έδινε στους Τούρκους μαφιόζους αλβανικό χασίς, έναντι του ποσού των 4.000 ευρώ και αντί χρημάτων, παραλάμβανε καθαρή ηρωίνη από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν.

Ωστόσο, τον τελευταίο χρόνο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, είχε αλλάξει προσανατολισμό, καθώς τα ταξίδια στην Τουρκία και την Νοτιοανατολική Ευρώπη είχαν διακοπεί. Έτσι είχε προσανατολιστεί πλέον στον τομέα της εσωτερικής καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης.

Για το λόγο αυτό είχε νοικιάσει στον Αυλώνα Αττικής έναν βιομηχανικό χώρο τριών ορόφων και είχε εγκαταστήσει στο εσωτερικό του ένα πλήρες εργαστήριο και σύστημα καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης, την οποία άμεσα θα έριχνε στην αγορά της Αθήνας, αποκομίζοντας κέρδος άνω του μισού εκατομμυρίου ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.