Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το Αζερμπαϊτζάν καταγγέλει στον ΟΗΕ ότι Έλληνες πολέμησαν εναντίον του στο Ναγκόρνο Καραμπάχ!!!

Mε έγγραφο της η μόνιμη αντιπροσωπεία του Αζερμπαϊτζάν στον ΟΗΕ κατηγορεί την Αρμενία για στρατολόγηση μεγάλου αριθμού μαχητών από ξένες χ...





Mε έγγραφο της η μόνιμη αντιπροσωπεία του Αζερμπαϊτζάν στον ΟΗΕ κατηγορεί την Αρμενία για στρατολόγηση μεγάλου αριθμού μαχητών από ξένες χώρες στην πρόσφατη ένοπλη σύρραξη στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Το Αζερμπαϊτζάν καλό θα ΄ναι να σταματήσει να συναγωνίζεται την Τουρκία στα ψεύδη και στη μαύρη προπαγάνδα και να αρχίσει να ετοιμάζεται να δώσει εξηγήσεις για τα βασανιστήρια και τις σφαγές αιχμαλώτων που έχουν αποτυπωθεί σε πολλά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Στη φωτογραφία ένα δείγμα ,γιατί αυτά που έχουν αποτυπωθεί στα βίντεο θα πρέπει να κάνουν τον Αλίεφ πολύ ανήσυχο, όσο κι αν η Δύση κάνει τα στραβά μάτια…

Αύριο να υπενθυμίσουμε ότι οι τουρκικές δυνάμεις κάνουν παρέλαση στο Μπακού , όπου θα βρίσκεται και ο Ερντογάν, αφεντικό του Αλίεφ.

Τι αναφέρεται στο έγγραφο της μόνιμης αντιπροσωπείας του Αζερμπαϊτζάν:

1. Κατηγορείται το PKK ότι συνεργάστηκε με την Αρμενία για την στρατολόγηση – εκπαίδευση των ξένων μαχητών σε στρατόπεδα που διατηρεί (το PKK) στην περιοχή του NK.

2. Αναφέρεται ότι πραγματοποιήθηκαν πτήσεις της Ολυμπιακής Αεροπορίας για την μεταφορά μαχητών ξένων χωρών.

3. Καταγράφονται ονόματα Ελλήνων που πολέμησαν στην εν λόγω ένοπλη σύρραξη.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Το αφήγημα περί PKK συμβαδίζει με αυτό της Τουρκίας και προβάλλει το επιχείρημα της ανάγκης καταπολέμησης της τρομοκρατίας.

2. Το έμμεσο αφήγημα περί υπόθαλψης και διευκόλυνσης τρομοκρατών από την Ελλάδα είναι υπαρκτό.

Τα υπόλοιπα στην κρίση σας…..

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το έγγραφο του Αζερμπαϊτζάν

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.