Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Επίθεση αγάπης» στην νοσηλεύτρια του Σωτήρια που έδιωξαν από το σπίτι– Της πρόσφεραν μέχρι και δωρεάν διαμονή

Πριν λίγες ημέρες η ανάρτηση μιας νοσηλεύτριας την οποία δεν δέχτηκαν στο σπίτι που νοίκιασε επειδή δούλευε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία...





Πριν λίγες ημέρες η ανάρτηση μιας νοσηλεύτριας την οποία δεν δέχτηκαν στο σπίτι που νοίκιασε επειδή δούλευε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία προκάλεσε αίσθηση.

Λίγα 24ωρα μετά ήρθε η δικαίωση για την ίδια.. Με ανάρτησή της στο facebook η νοσηλεύτρια ευχαριστεί για την επίθεση… αγάπης που δέχτηκε και τη συμπαράσταση από γνωστούς και αγνώστους. Μάλιστα όπως ανέφερε κάποιοι της πρόσφεραν σπίτι για να νοικιάσει, αλλά και διαμονή δωρεάν.

Η Βάλια όπως είναι το όνομα της νοσηλεύτριας αναφέρει χαρακτηριστικά. «Μετά από μια αυθόρμητη ανάρτηση μου, έγινα μάρτυρας αμέριστης αγάπης και υποστήριξης που ειλικρινά αρχικά με σόκαρε και έπειτα με γέμισε ελπίδα και δύναμη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. 

Δέχτηκα αρκετά μηνύματα από συνανθρώπους μας, που μου πρόσφεραν σπίτι για ενοικίαση μέχρι και για δωρεάν διαμονή. Σε μια κοινωνία, η οποία με ματαιώνει πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια, είδα μια μεγάλη ακτίνα φωτός. Μου δώσατε αμέριστο κουράγιο και δύναμη όχι μόνο για να μάχομαι στην εργασία μου αλλά και για να συνεχίσω να μάχομαι στην καθημερινότητα μου. Μην εγκαταλείψετε ποτέ. Σας εύχομαι δύναμη και κουράγιο στους αγώνες της καθημερινότητάς σας».

Δείτε την ανάρτηση της νοσηλεύτριας που έδειχνε τον κοινωνικό ρατσισμό που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός στην Ελλάδα, αλλά τελικά ήρθε η δικαίωση και η αναγνώριση της προσφοράς της προς τους συνανθρώπους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.