Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καταγγελία για καφετέρια στην Κηφισιά που εξυπηρετεί πελάτες

Το καφέ-μπαρ βρίσκεται σε ένα μικρό εμπορικό κέντρο Μια ανάρτηση που πρέπει να ερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές, έκανε στην σελίδα «Κη...

Το καφέ-μπαρ βρίσκεται σε ένα μικρό εμπορικό κέντρο

Μια ανάρτηση που πρέπει να ερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές, έκανε στην σελίδα «Κηφισιά Διαφάνεια» στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καπάτσος στην οποία δείχνει βίντεο με κάποια άτομα να κάθονται όρθιοι έξω από γνωστό καφέ-μπαρ στην Κηφισιά, ο ένας δίπλα στον άλλο. 


Στην ανάρτησή του ο κ. Καπάτσος αναφέρει συγκεκριμένα: «Κλειστά τα cafe αυτές τις ημέρες. Όλα ; Όχι βέβαια. Κάποιοι είναι υπεράνω από τους άλλους και με διάφορους τακτικισμούς παραμένουν ανοιχτοί. Εχθές 23/12 φίλη της ομάδας κατήγγειλε έναν μικρό χαμό στο IL FRATTI στην οδό Αργυροπούλου. Σήμερα 24/12 άλλος φίλος της ομάδας έστειλε το video. Ανοιχτά και όλα καλά. Άδικο για όσυς σέβονται τους περιορισμούς και δεν ανοίγουν!». 

Σύμφωνα με τον κ. Καπάτσο υπάρχουν πολλοί άλλοι επιχειρηματίες οι οποίοι διαμαρτύρονται για το συγκεκριμένο μαγαζί. Σύμφωνα με πληροφορίες το καφέ- μπαρ βρίσκεται σε ένα μικρό εμπορικό κέντρο, και ο επιχειρηματίας του εν λόγω καφέ- μπαρ, διαθέτει και παντοπωλείο, το οποίο παραμένει ανοιχτό, όπως άλλωστε προβλέπεται και από το νόμο εν μέσω lockdown.


Ωστόσο αυτό που καταγγέλλουν άλλοι επιχειρηματίες στον δημοτικό σύμβουλο είναι ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας χρησιμοποιεί ως «βιτρίνα» το παντοπωλείο προκειμένου να σερβίρει καφέ ή ποτό σε πελάτες του οι οποίοι μπορούν και κάθονται έξω στο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.