Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Ισπανία θα συντάξει λίστα με τα ονόματα όσων αρνηθούν να εμβολιαστούν...!!!

Aρχείο με τα άτομα που θα αρνηθούν να εμβολιαστούν εναντίον του νέου κορωνοϊού θα δημιουργήσει η Ισπανία και θα το μοιραστεί με τα άλλα κρά...





Aρχείο με τα άτομα που θα αρνηθούν να εμβολιαστούν εναντίον του νέου κορωνοϊού θα δημιουργήσει η Ισπανία και θα το μοιραστεί με τα άλλα κράτη μέλη της ΕΕ, αν και δεν θα δοθεί στη δημοσιότητα, δήλωσε ο υπουργός Υγείας της χώρας Σαλβαδόρ Ίγια τη Δευτέρα.

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπουργός Υγείας ο οποίος μιλούσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης στο κανάλι La Sexta επανέλαβε ότι ο εμβολιασμός κατά του ιού, ο οποίος ξεκίνησε στην Ισπανία το Σαββατοκύριακο όπως και στην πλειοψηφία των κρατών μελών της ΕΕ, δεν θα είναι υποχρεωτικός.

«Αυτό που θα γίνει είναι ένα αρχείο, το οποίο θα μοιραστούμε με τους Ευρωπαίους εταίρους μας … αυτών των ανθρώπων στους οποίους θα προσφερθεί (το εμβόλιο) και απλώς θα το απορρίψουν», είπε.

«Δεν είναι έγγραφο το οποίο θα δοθεί στη δημοσιότητα και θα γίνει με τον ύψιστο σεβασμό για την προστασία δεδομένων», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι δεν θα έχουν πρόσβαση σ` αυτό εργοδότες ή το ευρύ κοινό.

Το ποσοστό των Ισπανών οι οποίοι δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο κατά της Covid-19 έχει πέσει στο 28% το Δεκέμβριο από 47% τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με έρευνα.

Η έρευνα η οποία διενεργήθηκε από το ερευνητικό ινστιτούτο CIS το οποίο χρηματοδοτείται από το κράτος βρήκε ότι 40,5% των συμμετεχόντων είναι θετικοί στο να κάνουν το εμβόλιο ενώ 16,2% θα το έκαναν αν αποδειχθεί ότι είναι «αξιόπιστο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.