Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λύσσαξαν πάλι... ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ των τούρκων... «Ο Έλληνας Α/ΓΕΕΘΑ και η χώρα του θα το πληρώσουν»!

Ολοταχώς προς νέα κλιμάκωση στα ελληνοτουρκικά δείχνει η νέα επίθεση της Άγκυρας σε λεκτικό επίπεδο κατά του Έλληνα Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρου από το ...





Ολοταχώς προς νέα κλιμάκωση στα ελληνοτουρκικά δείχνει η νέα επίθεση της Άγκυρας σε λεκτικό επίπεδο κατά του Έλληνα Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρου από το τουρκικό ΥΠΕΞ, αλλά και σε πρακτικό επίπεδο με νέα Navtex για τουρκικά πυρά νότια της Κρήτης.

Πιο αναλυτικά, ξεπερνά τα όρια η Τουρκία που ενώ συνεχίζει τις προκλήσεις σε βάρος των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, επαναφέρει τα περί διαλόγου και μάλιστα χωρίς όρους, κατηγορώντας την χώρα μας για «μαξιμαλιστικούς στόχους» και στοχοποιώντας τη επειδή ζητά την επιβολή κυρώσεων.

«Η Ελλάδα ως το κακομαθημένο παιδί της Ευρώπης σκοπεύει να προκαλέσει κυρώσεις της ΕΕ σε βάρος της Τουρκίας βασισμένες στους μαξιμαλιστικούς και παράνομους ισχυρισμούς της για τα θαλάσσια και εναέρια σύνορα. Καμιά κύρωση δεν θα κάνει ποτέ την Τουρκία να συμβιβάσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Καστελόριζο ή στα 10 ναυτικά μίλα εναερίου χώρου. Η Ελλάδα θα πρέπει να προσέλθει σε διάλογο δίχως όρους με την Τουρκία το συντομότερο δυνατό», αναφέρεται σε ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ.

Η Ελλάδα, η Αίγυπτος, η Γαλλία, η Κύπρος και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κάνουν στην Ανατολική Μεσόγειο επίδειξη δύναμης εναντίον μας, τονίζουν οι Τούρκοι, σύμφωνα με άρθρο από το sportime.gr.Toυρκία: Η Ελλάδα παίζει με την φωτιά

Οι Τούρκοι αναφέρουν πως με μήνυμα του στο Twitter «ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Ελλάδας Φλόρος υπερέβη τα εσκαμμένα» ενώ υποβραμμίζουν πως «η Ελλάδα παίζει με φωτιά!».

Αιτία στάθηκε το tweet του Έλληνα αρχηγού αναφορικά με την άσκηση Μέδουσα στην Ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με το οποίο η άσκηση είναι ένα «ισχυρό μήνυμα ασφάλειας και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.