Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συμμορίτικη Καταδρομική επίθεση στο ΑΤ Κολωνού: Πέντε οι τραυματίες αστυνομικοί - ΒΙΝΤΕΟ

   Πέντε είναι τελικά οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν, έπειτα από επίθεση που δέχτηκαν από ομάδα ατόμων, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα τ...

  

Πέντε είναι τελικά οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν, έπειτα από επίθεση που δέχτηκαν από ομάδα ατόμων, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, περίπου 70 με 80 άτομα, που φορούσαν κουκούλες και κράνη, επιτέθηκαν με πέτρες, καδρόνια, πυροσβεστήρες και διάφορα άλλα αντικείμενα σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που είχαν σπεύσει έξω από το Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού. Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα, κατά τις οποίες τραυματίστηκαν οι πέντε αστυνομικοί, οι οποίοι στη συνέχεια διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών για τις πρώτες βοήθειες.

Μετά την επίθεση, οι δράστες εξαφανίστηκαν από τα γύρω στενά, πετώντας φέιγ βολάν για την αυριανή επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ είχαν ενημερωθεί από τους ασυρμάτους τους ότι κάποιοι κινούνται ύποπτα προς το Αστυνομικό Τμήμα και γι' αυτό τον λόγο έσπευσαν στο σημείο οι 12 αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, με τις μηχανές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.