Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ... Κορονοϊος τέλος για τον Μακρόν, βγαίνει από την καραντίνα

Ύστερα από επτά ημέρες καραντίνα στην εξοχική κατοικία του Γάλλου προέδρου στις Βερσαλλίες, ο Εμανουέλ Μακρόν είναι πλέον… ελεύθερος. Δεν ε...




Ύστερα από επτά ημέρες καραντίνα στην εξοχική κατοικία του Γάλλου προέδρου στις Βερσαλλίες, ο Εμανουέλ Μακρόν είναι πλέον… ελεύθερος. Δεν εμφανίζεται πια συμπτώματα της Covid-19, της ασθένειας που προκαλεί ο κορονοϊός.


Τη βελτίωση της κατάστασης της υγείας του Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε την Πέμπτη (24.12.2020) το Ελιζέ. Έτσι, ο πρόεδρος της Γαλλίας μπορεί να βγει από την καραντίνα, όπου «μπήκε» πριν από μερικές μέρες όταν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Εμανουέλ Μακρόν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στις 17 Δεκεμβρίου και προκάλεσε… «πυρετό» σε όλη τη Ευρώπη, γιατί πριν νοσήσει είχε πάει στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., είχε συναντήσει τους πρωθυπουργούς της Ισπανίας και της Πορτογαλίας αλλά και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ο Μακρόν είχε πονοκεφάλους, ξηρό βήχα και κόπωση για αρκετές ημέρες και η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε την Τετάρτη. Από την ημέρα που βρέθηκε θετικός, τέθηκε σε απομόνωση στην επίσημη κατοικία Λα Λαντέρν, κοντά στις Βερσαλλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.