Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μητσοτάκης στην Σύνοδο Κορυφής... «Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις στην Τουρκία κι εμείς βαλτώνουμε»

Ολονύχτιο θρίλερ στις Βρυξέλλες! Την ώρα που όλα δείχνουν ότι ο «κύβος ερρίφθη» για κυρώσεις των ΗΠΑ στην Τουρκία λόγω των S-400, ο Κυριάκο...





Ολονύχτιο θρίλερ στις Βρυξέλλες! Την ώρα που όλα δείχνουν ότι ο «κύβος ερρίφθη» για κυρώσεις των ΗΠΑ στην Τουρκία λόγω των S-400, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταδεικνύει την ευρωπαϊκή απροθυμία για παρόμοιες κινήσεις. «Η Ευρώπη έχει βαλτώσει σε “αν” και σε “αλλά”» φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:45 το βράδυ της Πέμπτης, 10.12.2020, η συζήτηση των Ευρωπαίων ηγετών για την Τουρκία, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια παρέμβαση όλο νόημα.

Σύμφωνα με διπλωμάτες που έχουν γνώση του θέματος και τους οποίους επικαλείται το Politico, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως «είναι τουλάχιστον παράδοξο ότι οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να επιβάλουν κυρώσεις κατά της Τουρκίας, ένα μέλος του ΝΑΤΟ, και η Ευρώπη έχει βαλτώσει σε “αν” και σε “αλλά”».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε με αυτό τον τρόπο στις εξελίξεις από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, σύμφωνα με τις οποίες οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι έτοιμες να επιβάλλουν κυρώσεις στην Τουρκία για την απόκτηση των ρωσικών συστημάτων αεροπορικής άμυνας S-400.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.