Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΡΟΠΗ! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... Για μισή κλωτσιά στον αέρα και ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ σε αντίσταση κατά της Αρχής από τον λαθρομετανάστη τους έθεσαν σε διαθεσιμότητα!

Η επίθεση κατά της Αστυνομίας έχει οργανωθεί από την Μπολσεβίκης και αγαπημένη των τρομοκρατών  «Εφημερίδα των Συντακτών». Σύμφωνα με το...





Η επίθεση κατά της Αστυνομίας έχει οργανωθεί από την Μπολσεβίκης και αγαπημένη των τρομοκρατών  «Εφημερίδα των Συντακτών».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας το βίντεο δείχνει αναίτια επίθεση εναντίον δύο αιτούντων άσυλο από αστυνομικούς στη Μυτιλήνη σήμερα το μεσημέρι. 

Οι δυο "αιτούντες άσυλο", όπως τους αναφέρουν οι λαθροάγνοι, επέστρεφαν στον καταυλισμό από το σουπερμάρκετ όπου είχαν ψωνίσει. Οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν για έλεγχο και για άγνωστο λόγο άρχισαν να τους χτυπούν λένε.... 

Από το βίντεο όμως που δίνουν οι ίδιοι δεν προκύπτει από πουθενά ότι ήταν ΑΝΑΙΤΙΑ η αντίδραση των αστυνομικών. Αντίθετα βλέπουμε διαφορετική αντιμετώπιση με μια στην κυριολεξία χαϊδευτική κλωτσιά στον έναν και σοβαρή προσπάθεια αντιμετώπισης - ακινητοποίησης στον δεύτερο που ξεκάθαρα αντιστέκεται σθεναρά. 

Δείτε το βίντεο που έχουμε την υποψία ότι ξεκινάει από εκεί που ΒΟΛΕΥΕΙ (κατά μια έννοια) αυτούς που το έφεραν στην δημοσιότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.