Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγγλία: 68χρονη φταρνίστηκε και άρχισε να αναπνέει σωστά -Είχε ένα κουκούτσι σφηνωμένο στη μύτη της εδώ και 58 χρόνια

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Όταν μία 68χρονη από την Αγγλία φταρνίστηκε, από τη μύτη της βγήκε ένα κουκούτσι από πορτοκάλι που εμπόδιζε την...

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Όταν μία 68χρονη από την Αγγλία φταρνίστηκε, από τη μύτη της βγήκε ένα κουκούτσι από πορτοκάλι που εμπόδιζε την αναπνοή της εδώ και 58 χρόνια!


Έτσι, εδώ και μερικές μέρες, η Μπέτι Μακφέιλ από την πόλη Ντιούσμπερι, μπορεί πλέον να αναπνέει ελεύθερα από τη μύτη της, κάτι που δεν μπορούσε να κάνει από τότε που ήταν παιδί.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η 68χρονη αφού φταρνίστηκε, άρχισε να φυσά έντονα τη μύτη της, ώσπου ένα κουκούτσι από πορτοκάλι, τον οποίο πιστεύει ότι δυσκόλευε την αναπνοή της για δεκαετίες, έπεσε στο χαρτομάντηλο.


Όταν το είπε στον δίδυμο αδερφό της Τόνι, της θύμισε έναν καβγά που είχαν ως παιδιά, κατά τον οποίο θα μπορούσε το κουκούτσι να έχει σφηνωθεί στη μύτη της.


«Μπορώ να αναπνεύσω σωστά, είναι ειλικρινά ένα θαύμα. Είναι ένα θαύμα που μπορώ να αναπνεύσω κανονικά για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες. Σκέφτηκα τι είναι αυτό στη μύτη μου; Φύσηξα λοιπόν τη μύτη μου πολύ έντονα, πολύ, πολύ έντονα κι έτσι βγήκε αυτό το κουκούτσι από πορτοκάλι», ανέφερε η γυναίκα μιλώντας στην Daily Star.



Η Μπέτι Μακφέιλ είχε εδώ και χρόνια σφηνωμένο ένα κουκούτσι στη μύτη της / Φωτογραφία: Daily Star

«Είπα στην κόρη μου Λουίζ, κανείς δεν θα το πιστέψει, έτσι πήρα τηλέφωνο τον δίδυμο αδερφό μου και ο Τόνι είπε: "Δεν θυμάσαι όταν έτρωγα ένα πορτοκάλι κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας μας και σου έχωσα το μισοφαγωμένο πορτοκαλί στη μύτη σου;" Προφανώς, χωρίς να το καταλάβω, πρέπει να ρούφηξα τη μύτη μου. Αυτό συνέβη το 1960 και κάτι ή κάπου εκεί, όταν ήμασταν περίπου δέκα χρονών».


Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό της Μπέτι ότι οι δυσκολίες στην αναπνοή της, θα είχαν προκληθεί από κάτι που θα είχε κολλήσει στη μύτη της, πόσω μάλλον από την παιδική της ηλικία.


Αμέσως μετά το φύσημα της μύτης της, η γυναίκα ένιωσε τα κύματα του αέρα καθαρά, επιτρέποντάς της να εισπνέει και να εκπνέει μέσα από τα ρουθούνια της.


Η Μπέτι κράτησε το κουκούτσι που πιστεύει ότι της έχει προκαλέσει τόσα πολλά αναπνευστικά προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια. «Είχα προβλήματα αναπνοής όλη μου τη ζωή, έπρεπε να αναπνέω από το στόμα μου. Είχα προβλήματα με τον ρινικό κόλπο και το ρινικό διάφραγμά μου. Δεν θα μπορούσε να με εκπλήξει κάτι περισσότερο από αυτό το κουκούτσι που βγήκε από τη μύτη μου».


Όσο για τη νέα της ζωή; «Αισθάνομαι υπέροχα τώρα, γιατί όλα αυτά τα χρόνια ανέπνεα από το στόμα και ροχάλιζα. Είναι φανταστικό» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.