Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σύρος: Συγκλονίζει ο θάνατος 47χρονου επιχειρηματία – Βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του

Αιφνίδιος θάνατος επιχειρηματία σημειώθηκε στην Σύρο τα ξημερώματα της Κυριακής, προκαλώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία του νησιού.  Σύμφω...

Αιφνίδιος θάνατος επιχειρηματία σημειώθηκε στην Σύρο τα ξημερώματα της Κυριακής, προκαλώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία του νησιού. 



Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, ο επιχειρηματίας ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης γνωστής και επιτυχημένης επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Ερμούπολης, βρέθηκε νεκρός στις 05:30 νωρίς το πρωί στο σπίτι του στην περιοχή του Πισκοπειού. 


Ήταν μόλις 47 ετών. Για το θλιβερό περιστατικό ενημερώθηκαν αμέσως οι αστυνομικές αρχές, μιας και ο επιχειρηματίας ήταν μόνος του στο σπίτι την ώρα που συνέβη το μοιραίο γεγονός.


Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο χωρίς τις αισθήσεις του στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις, η σoρός του άτυχου επιχειρηματία θα περάσει από διαδικασία ιατροδικαστικής εξέτασης και θα μεταφερθεί στον Πειραιά για να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.