Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πώς έγινε το τροχαίο με το ζευγάρι των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών κατά την διάρκεια επιχείρησης - Νοσηλεύονται στο 401

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τροχαίο, που είχαν δύο αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττ...




Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τροχαίο, που είχαν δύο αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατά τη διάρκεια παρακολούθησης στη Βούλα, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το ζευγάρι των νεαρών αστυνομικών, επέβαινε σε μηχανή και μόλις είχε αναλάβει υπηρεσία, όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα εμβόλισε τη μοτοσικλέτα τους.

Αποτέλεσμα ήταν και οι δύο αστυνομικοί να τραυματιστούν. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνοδηγός της μηχανής τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και νοσηλεύεται στην εντατική του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, ενώ με ελαφρά τραύματα νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο και ο οδηγός της μηχανής.

Η γυναίκα οδηγός που εμβόλισε τη μοτοσικλέτα συνελήφθη και μιλώντας στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι δεν κατάλαβε πως σημειώθηκε το ατύχημα. Οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου διερευνώνται.

Πηγή: ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.