Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕΖΙΛΗΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ...!!! Έχει βάλει την τουρκία σε πόλεμο και οι δύο γιοί του δεν έχουν υπηρετήσει στον τουρκικό στρατό...!!!

  Ο μεγαλύτερος γιος, Αχμέτ Μπουράκ Ερντογάν, γεννημένος το 1979, πήρε απαλλαγή στράτευσης, για μη κατονομαζόμενους λόγους υγείας από το Ναυ...

 

Ο μεγαλύτερος γιος, Αχμέτ Μπουράκ Ερντογάν, γεννημένος το 1979, πήρε απαλλαγή στράτευσης, για μη κατονομαζόμενους λόγους υγείας από το Ναυτικό Νοσοκομείο της Kasımpaşa το 2000…Ενώ ήταν και στο στόχαστρο της δικαιοσύνης

Ερώτηση στην Βουλή από την αντιπολίτευση προς τον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας Ακάρ για τον αν ο πρωτότοκος γιος του Erdogan υπηρέτησε στρατιωτική θητεία (έλα μου ντε )

Τότε ο δήμαρχος Ερντογάν κανόνισε να την βγάλει καθαρή και απαλλαχθεί απο το στράτευμα …Κανείς ποτέ δεν έμαθε τους λόγους υγείας !

Ο γεννημένος το 1980 Μπιλάλ Ερντογάν, υπηρέτησε… 21 ολόκληρες ημέρες το 2009, πριν κάνει χρήση της ευεργετικής διάταξης για μόνιμους κάτοικους εξωτερικού (κάτοικος Ιταλίας υποτίθεται) και εξαγοράσει τη θητεία του, έναντι 5.112€.

Κι επειδή πάντα ο τέντζερης βρίσκει το καπάκι, ο γαμπρός του Ταγίπ Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, επίσης είναι σε αυτούς που εξαγόρασαν τη στρατιωτική τους θητεία.

Σχόλιο: Το ρητό που λέει οτι τα κορόιδα πολεμούν και οι ξύπνιοι Κυβερνούν επιβεβαιώνεται και στην Τουρκία …Έχουμε και εμείς εδώ τέτοιους μην χλευάζεται !! https://veteranos.gr 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.