Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... Μπαγλάρωσαν τον Γραμματέα του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο.... Συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας...!!!

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιέθυνσης Ασφαλείας Ρόδου πριν από λίγη ώρα σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδ...



Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιέθυνσης Ασφαλείας Ρόδου πριν από λίγη ώρα σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου ο 35χονος γραμματέας του Τουρκικού προξενείου στην Ρόδο, κατηγορούμενος για κατασκοπεία.

Στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου θα υποβληθεί σήμερα το μεσημέρι, εκτός απροόπτου, η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος ενός 52χρονου μάγειρα, πρώην ναυτικού στο «Ε/Γ-Ο/Γ ΣΤΑΥΡΟΣ» της εταιρείας ΣΑΟΣ και του 35χρονου γραμματέα του Τουρκικού προξενείου στη Ρόδο, για κατασκοπεία και συγκεκριμένα για παράβαση του άρθρου 148 Π.Κ. (κατασκοπεία) και του Α.Ν. 376/1936 (περί μέτρων ασφαλείας οχυρών θέσεων) κατά συναυτουργία.

Πιο συγκεκριμένα ο 35χρονος επρόκειτο να δώσει σήμερα το πρωί, έγγραφες εξηγήσεις σχετικά με τα όσα του αποδίδονται κυρίως από την ομολογία του 52χρονου συγκατηγορούμενού του αλλά και από στοιχεία που έχουν αντληθεί από πολύμηνη παρακολούθηση (από τον Αύγουστο του 2020) από επιτελείς της Κρατικής Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και της Ε.Υ.Π..

Δεν αναμένεται να τοποθετηθεί αναλυτικά αλλά γενικώς να αρνηθεί την κατηγορία. Αναμένεται εξάλλου να διαπιστωθεί εάν ο Τούρκος πρόξενος θα αιτηθεί αρμοδίως στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου να αποδοθούν στο προξενείο ένας υπολογιστής και ένα τηλέφωνο, που κατασχέθηκαν από την οικία του 35χρονου, όπως έπραξε με επιστολή του στις αρχές.

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχει ξεκινήσει μια νέα έρευνα για να διαπιστωθεί αν ο 52χρονος και ο 35χρονος, κατέγραφαν τις δραστηριότητες αλλά και τις εγκαταστάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κω και στη Νίσυρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.