Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: 12χρονος και 14χρονος σκότωσαν ηλικιωμένο για 200 ευρώ - Γιαγιά και παππούς κρατούσαν τσίλιες... Συγκλονίζει η κόρη του θύματος...!!

Σοκάρει η υπόθεση ανθρωποκτονίας ενός 86χρονου στη Θεσσαλονίκη. Ο 86χρονος, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του πριν από λίγες ...




Σοκάρει η υπόθεση ανθρωποκτονίας ενός 86χρονου στη Θεσσαλονίκη. Ο 86χρονος, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του πριν από λίγες ημέρες, έχασε τη ζωή του πέντε ημέρες μετά. Οι δράστες τον χτύπησαν αλύπητα όταν τους αντιλήφθηκε, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Όπως αποδείχτηκε από την έρευνα της αστυνομίας, πίσω από τη ληστεία και το έγκλημα κρύβονταν δυο παιδιά μόλις 12 και 14 ετών, τα οποία εισέβαλλαν στη μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη για ληστέψουν τον ηλικιωμένο, ενώ η γιαγιά και ο παππούς τους είχαν το ρόλο τσιλιαδόρων. Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα, καθώς οι δυο έφηβοι τον χτυπούσαν βάναυσα στο κεφάλι και στο σώμα, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Συγκλονίζει η κόρη του ηλικιωμένου άνδρα τον οποίο σκότωσαν δύο ανήλικοι για 200 ευρώ στη Θεσσαλονίκη. Μιλώντας στην ΕΡΤ1 με δάκρυα στα μάτια, περιέγραψε ότι τον πατέρα της τον είχαν μαχαιρώσει στους καρπούς των χεριών και είπε ότι είχε φλεγμονή και στο αυτί του. "Ήταν τελικά τόσο σοβαρό και ο άνθρωπος απεβίωσε" τόνισε η ίδια χαρακτηριστικά. Μάλιστα ο πατέρας μου μού έλεγε "είμαι καλά, μην στενοχωριέσαι παιδί μου αλλά δεν τα κατάφερε". Όπως υποστήριξε η κόρη του θύματος, πήγε αμέσως στο σημείο ασθενοφόρο, η Αστυνομία, η Σήμανση.

Η ίδια τόνισε ότι ο πατέρας της "ετοίμαζε να φάει κάτι, όταν αντιλήφθηκε ότι άτομα είχαν μπει στο σπίτι. Δύο ανήλικοι μπήκαν μέσα και δύο άτομα μεγάλης ηλικίας κρατούσαν τσίλιες. Ο πατέρας μου έκανε εγκεφαλική αιμορραγία και πέθανε". Σύμφωνα με την κόρη του θύματος, "ο πατέρας μου αντιστάθηκε, προσπάθησε να αντισταθεί με το μαχαίρι γιατί είχαν προσπαθήσει κι άλλες φορές να τον κλέψουν και του το άρπαξαν από το χέρι. Η μητέρα μου έχει άνοια και αυτά τα λεφτά ο πατέρας μου τα είχε για τον οίκο ευγηρίας"

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.