Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: Βουλευτής καταγγέλλει για σεξουαλικά βασανιστήρια σε 30 γυναίκες Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο Facebook Κοινοποίηση στο Pinterest

  Ο βουλευτής του φιλοκουρδικού Κόμματος της Δημοκρατίας των Λαών- HDP, Ομέρ Φαρούκ Γκεργκελίογλου, κατήγγειλε ότι στο αστυνομικό τμήμα τ...

 



Ο βουλευτής του φιλοκουρδικού Κόμματος της Δημοκρατίας των Λαών- HDP, Ομέρ Φαρούκ Γκεργκελίογλου, κατήγγειλε ότι στο αστυνομικό τμήμα του Ουσάκ, κρατήθηκαν 30 γυναίκες, οι οποίες ανακρίθηκαν γυμνές επιβάλλοντας σε αυτές ‘σεξουαλικά βασανιστήρια’.

Μετά την καταγγελία αυτή ο επικεφαλής της αστυνομικής διεύθυνσης της Ουσάκ, Μεσούτ Γκεζέρ και άλλοι αστυνομικοί υπέβαλαν μήνυση εναντίον του βουλευτή.

Στη δήλωσή του ο διευθυντής της αστυνομίας χαρακτήρισε τις καταγγελίες ως συκοφαντίες, κατηγορώντας τον βουλευτή ως προδότη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θα αφήσουμε να αναπνεύσει κανείς σε αυτήν τη χώρα, ανεξάρτητα εάν είναι μέλος της FETÖ ή του PKK. Η αστυνομία θα υπερασπισθεί το κράτος και τη σημαία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.