Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα μέτρα: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 22:00 και τα Χριστούγεννα - Ανοίγουν αύριο τα κέντρα αισθητικής

  «Κλείδωσε» το ρεβεγιόν με έως εννέα άτομα από δυο οικογένειες - Επικοινωνία Μητσοτάκη – Ιερώνυμου σήμερα για τις εκκλησίες Την επανεκκίνη...


 



«Κλείδωσε» το ρεβεγιόν με έως εννέα άτομα από δυο οικογένειες - Επικοινωνία Μητσοτάκη – Ιερώνυμου σήμερα για τις εκκλησίες

Την επανεκκίνηση των υπηρεσιών περιποίησης νυχιών από αύριο, Τρίτη, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, επεσήμανε ότι «τα φαινόμενα “μαύρης εργασίας” είναι δυστυχώς εκτεταμένα», για αυτό, όπως είπε, είναι προτιμότερο να λειτουργούν με κανόνες και υγειονομικά πρωτοκόλλα παρά ανεξέλεγκτα κατ’ οίκον.

Ως προς την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση σε σπίτια περισσοτέρων των εννέα ατόμων προερχόμενων από δύο οικογένειες, ενώ θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 μ.μ. έως τις 5 π.μ.

Σε ό,τι αφορά τις εκκλησίες, ο κ. Πέτσας προανήγγειλε ότι θα έχουν τηλεφωνική επικοινωνία ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο εντός της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.