Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: «Έχουμε σοβαρές ενδείξεις πως η Άρτεμις είναι ζωντανή...»

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνισητης Αρτέμιδος, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου, όταν έφυγε από το σ...



Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνισητης Αρτέμιδος, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου, όταν έφυγε από το σπίτι της για να πάει σε πολυκατάστημα παιχνιδιών στην Παιανία, όπου θα περνούσε από συνέντευξη για εργασία. Νέες μαρτυρίες υποστηρίζουν ότι κρατείται στο κέντρο της Αθήνας από αγνώστους που την εκμεταλλεύονται και προφανώς αδυνατεί «Έχουμε σοβαρές ενδείξεις πως η Άρτεμις είναι ζωντανή» 

Η οικογένεια της 19χρονης κοπέλας, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στα μέσα Οκτωβρίου, ελπίζει σε ένα «χριστουγεννιάτικο θαύμα» να επικοινωνήσει με τους δικούς της ανθρώπους. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας, που χειρίζεται την υπόθεση, δηλώνει στη Realnews ότι οι πληροφορίες είναι βάσιμες και υπογραμμίζει ότι η 'Αρτεμις ζει.

«Εδώ και δύο μήνες, η οικογένεια της 19χρονης, περνά εφιαλτικές στιγμές. Με κομμένη την ανάσα αναμένουν από την Αστυνομία ενημέρωση για τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Σε όλο αυτό τον Γολγοθά, το μόνο θετικό είναι πως έχουμε σοβαρές ενδείξεις πως η κοπέλα είναι ζωντανή», αναφέρει ο κ. Ντούγκας και συμπληρώνει. «Ο λόγος που πιστεύουμε ότι η Αρτεμις βρίσκεται στη ζωή είναι γιατί τις τελευταίες ημέρες έχουν φτάσει στα χέρια της Αστυνομίας σημαντικές και αξιόπιστες πληροφορίες από νέους μάρτυρες ότι έχουν δει τη 19χρονη σε συγκεκριμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Αυτές οι μαρτυρίες ερευνώνται από τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση και περιμένουμε με αγωνία τι θα προκύψει από αυτές τις έρευνες». Ελπίδα στις μαύρες ημέρες Αισιόδοξος πως η αγαπημένη του κόρη είναι ζωντανή εμφανίζεται και ο πατέρας της Αρτέμιδος. «Είναι σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι υπάρχουν νέες μαρτυρίες για την Αρτέμιδα, σύμφωνα με τις οποίες είναι ζωντανή και βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας. Μας δίνει μια ελπίδα σε αυτές τις μαύρες ημέρες που βιώνουμε όλοι στην οικογένεια», δηλώνει στην «R» ο κ. Γιάννης.

Με δάκρυα στα μάτια κάνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν οτιδήποτε για την κόρη του να μιλήσουν, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι και να περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί. «Τώρα που έρχονται οι γιορτές, παρακαλώ όποιον έχει δει και γνωρίζει πράγματα για την Αρτέμιδα να επικοινωνήσει είτε με την Αστυνομία είτε με εμάς. Ελπίζουμε σε ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα», λέει ο κ. Γιάννης και συμπληρώνει: «Το παραμικρό στοιχείο ίσως να αποδειχθεί σημαντικό για την επιστροφή του παιδιού μου στο σπίτι. Έστω και ανώνυμα να πει κάποιος όσα γνωρίζει και από εκεί και πέρα να τα ερευνήσει η Αστυνομία. Ας μας καλέσει κάποιος να μας πει ότι είναι ζωντανή και καλά στην υγεία της. Θέλω να μάθω πού είναι το παιδί μου. Ας ανοίξουν τα στόματα».

Πηγή: Realnews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.