Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρόδος: 16χρονη κατήγγειλε απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης - Συνελήφθησαν 4 νεαροί

Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου, στις αστυνομικές αρχές της Ρόδου, έπειτα από καταγγελία ότι υπήρξε απόπειρα βιασμο...




Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου, στις αστυνομικές αρχές της Ρόδου, έπειτα από καταγγελία ότι υπήρξε απόπειρα βιασμού σε βάρος μιας 16χρονης από το χωριό Σάλακος.

Η νεαρή κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα τεσσάρων νεαρών, γεγονός που κινητοποίησε άμεσα την οικογένειά και συγγενείς της, καθώς επίσης και τις αστυνομικές αρχές.

​Κατονομάστηκαν ως υπαίτιοι 4 νεαροί οι δύο από τους οποίους ήταν ανήλικοι και αμέσως ξεκίνησε διαδικασία αναζήτησής τους στο χωριό Απόλλωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο χωριό μετέβησαν από τη Σάλακο και συγγενείς της 16χρονης, γεγονός που κινητοποίησε άμεσα ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς υπήρχε το ενδεχόμενο να υπάρξει αυτοδικία σε βάρος των νεαρών και βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειες.

Τελικά οι αστυνομικές αρχές της περιοχής, με τη συνδρομή της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ρόδου κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τέσσερις νεαρούς, τους οποίους προσήγαγαν στην ασφάλεια για να δώσουν καταθέσεις.

Οι δύο από αυτούς αφέθηκαν σήμερα ελεύθεροι ενώ οι άλλοι δύο κρατούνται μέχρι να διευκρινιστεί τι θα γίνει. Οι νεαροί αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ έχει δοθεί εντολή από την εισαγγελία Ρόδου να κατατεθεί ιατρική εξέταση και πραγματογνωμοσύνη για την 16χρονη κοπέλα.

Και στα δύο χωριά πάντως υπήρξε μεγάλη αναστάτωση τόσο χθες όσο και σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.