Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία φωτιά για τον βιασμό 14χρονης από 7 συμμαθητές της – Η εξομολόγηση που σοκάρει

   Νέα στοιχεία για τον εφιάλτη της 14χρονης μαθήτριας μέσα σε παλιό σχολείο στη Θεσσαλονίκη. Η πρόσκληση παγίδα και οι στιγμές κόλασης. Η ε...

  



Νέα στοιχεία για τον εφιάλτη της 14χρονης μαθήτριας μέσα σε παλιό σχολείο στη Θεσσαλονίκη. Η πρόσκληση παγίδα και οι στιγμές κόλασης. Η εξομολόγηση που προκάλεσε συγκίνηση. Τι υποστηρίζουν οι 7 που κατηγορούνται για τον βιασμό της

Ανάστατη η Θεσσαλονίκη από τις συλλήψεις 7 παιδιών που κατηγορούνται για τον βιασμό 14χρονης μαθήτριας. Οι εξελίξεις τρέχουν σε μια υπόθεση που καθηλώνει και προκαλεί ιδαίτερο προβληματισμό.

Στον ανακριτή παραπέμφθηκαν να απολογηθούν οι επτά ανήλικοι που συνελήφθησαν στην Θεσσαλονίκη ύστερα από καταγγελία 14χρονης ότι προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της. Η εισαγγελεας ποινικής δίωξης – ενώπιον την οποίας οδηγήθηκαν χθες – τους απήγγειλε κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος και κατόπιν τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή από τον οποίο πήραν προθεσμία για τη Δευτέρα.

Μέχρι τότε παραμένουν σε καθεστώς κράτησης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά είναι ηλικίας 13 έως 17 ετών. Σύμφωνα με την 14χρονη, όλα έγιναν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης όταν η ίδια μετέβη σε εγκαταλελειμμένο σχολείο στην Περαία, μετά από πρόσκληση συνομήλικου συμμαθητή της.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι (13.30) όταν η ανήλικη, έφτασε στο σχολείο μετά από πρόσκληση του 14χρονου. Στο σχολείο βρίσκονταν συνολικά 15 άτομα. Όταν οι 8 έφυγαν τότε κατάλαβε ότι κάτι κακό θα συμβεί καθώς οι υπόλοιποι άρχισαν να συμπεριφέρονται περίεργα. Όταν ζήτησε να φύγει δεν την άφησαν και την απείλησαν.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη δικογραφία.«Κατά την παραμονή τους στο σημείο, οι δράστες την εξανάγκασαν με χρήση βίας και χωρίς τη συναίνεση της σε ασελγείς πράξεις και θωπείες των απόκρυφων σημείων του σώματος της για ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας τους, γεγονός που πραγματοποιήθηκε χωρίς όμως να την αναγκάσουν σε συνουσία». Αμέσως ενημερώθηκε ο εισαγγελέας που διέταξε τη σύλληψη των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.