Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΑΛΕΥΤΟΙ...!!!Τούρκος Ναύαρχος Yaycı: «Ο σεισμός της Σμύρνης επιβεβαίωσε ότι ελληνικά νησιά βρίσκονται στην τουρκική υφαλοκρηπίδα»

  Ούτε τους σεισμούς φοβούνται οι Τούρκοι, ούτε την οργή του Θεού με τις πράξεις τους και προσπαθούν να τα φέρουν όλα στα μέτρα τους. Ο γνωσ...

 



Ούτε τους σεισμούς φοβούνται οι Τούρκοι, ούτε την οργή του Θεού με τις πράξεις τους και προσπαθούν να τα φέρουν όλα στα μέτρα τους.

Ο γνωστός Τούρκος Ναύαρχος ε.α. Τζιχάντ Γιατσί, τόνισε ότι ο σεισμός της Σμύρνης, έδειξε ότι τα νησιά του Αιγαίου αποτελούν φυσική προέκταση της Τουρκίας.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Ναυτικών και Παγκόσμιων Στρατηγικών του Πανεπιστημίου Bahçeşehir, ο Ναύαρχος Cihat Yaycı, έκανε μια αξιοσημείωτη δήλωση μετά τον σεισμό της Σμύρνης που στοίχισε την ζωή σε 70 Τούρκους και δύο παιδιά στην Σάμο.

"Η γεωφυσική πραγματικότητα συναντήθηκε ξανά με τον νόμο της θάλασσας. Αυτός ο οδυνηρός σεισμός στη Θάλασσα των Νησιών ( Αιγαίο) επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι ελληνικά νησιά όπως η Σάμος, βρίσκονται κοντά στις τουρκικές ακτές, βρίσκονται στην τουρκική υφαλοκρηπίδα. Επειδή η ηπειρωτική Ελλάδα δεν επηρεάστηκε από αυτόν τον σεισμό, ο οποίος επηρέασε ακόμα και την 3η μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, την Σμύρνη, η οποία υπέστη σοβαρές ζημιές », είπε ο ίδιος.

Ο ίδιος τόνισε ότι το χερσαίο έδαφος της ηπειρωτικής υφαλοκρηπίδας ενός παράκτιου κράτους ορίζεται ως μια φυσική προέκταση κάτω από τη θάλασσα.

Σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο, Anadolu, ο Τούρκος Υπουργός Φατίχ Ντονμέζ έχει δηλώσει από τον Σεπτέμβριο ότι ότι στην Ανατολική Μεσόγειο έχουν γίνει μέχρι στιγμής οκτώ γεωτρήσεις.

"Είναι πολύ σημαντικό επίσης ότι είναι οικονομικό και υπάρχει συνέχεια. Μόλις βρεθεί φυσικό αέριο θα το ανακοινώσουμε, πρέπει να είμαστε βέβαιοι, είπε, ενώ ερωτηθείς για την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο υποστήριξε ότι «εμείς δεν έχουμε βλέψεις στο έδαφος και τα δικαιώματα κανενός αλλά παρακαλώ να μην έχει κανείς βλέψεις στα δικά μας δικαιώματα και δίκαιο. Είπαμε πως ακόμη και για μια σταγόνα νερό αν χρειαστεί θα την προστατεύσουμε και με τίμημα τη ζωή μας», είχε τονίσει ο ίδιος.

Οι Τούρκοι δεν δύνανται να κατανοήσουν το διεθνές δίκαιο αφού το εφαρμόζουν κατά το δοκούν και όταν του συμφέρει, κατανοούν όμως μια χαρά την στρατιωτική ισχύ “εμπλουτισμένη” με κυρώσεις και ισχυρές συμμαχίες. pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.