Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκαριστική δήλωση παράγοντα της Καραμπάγκ: «Να πεθάνουν οι Αρμένιοι»! Επέμβαση της UEFA

Η UEFA επενέβη απαγορεύοντας κάθε δραστηριότητα του παράγοντα της Καραμπάγκ με το ποδόσφαιρο, μετά από απαράδεκτη δήλωση του τελευταίου γι...

Η UEFA επενέβη απαγορεύοντας κάθε δραστηριότητα του παράγοντα της Καραμπάγκ με το ποδόσφαιρο, μετά από απαράδεκτη δήλωση του τελευταίου για τους Αρμένιους.


Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας από το Αζερμπαιτζάν, Νουρλάαν Ιμπραχίμοφ , προχώρησε προ ημερών σε εμπρηστική και απαράδεκτη δήλωση αναφορικά με την Αρμενία προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση της UEFA.


“Θάνατος σε όλους τους Αρμένιους, γυναίκες, παιδιά και γέρους, χωρίς διακρίσεις. Αν δεν τους σκοτώσουμε, κρατήστε εμάς και τα παιδιά μας ασφαλή” ήταν τα λόγια του Ιμπραχίμοφ, με την UEFA να ανακοινώνει άμεσα, πως ο παράγοντας της Καραμπάγκ, τίθεται σε αναστολή καθηκόντων, μέχρι να βγει το πόρισμα της Πειθαρχικής Επιτροπής.



“Ο Νουρλάαν Ιμπραχίμοφ απαγορεύεται προσωρινά να ασκήσει οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο έως ότου ο Οργανισμός Ελέγχου και Δεοντολογίας της UEFA αποφασίσει σχετικά με τα στοιχεία της υπόθεσης’, ανακοίνωσε χαρακτηριστικά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.