Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτός είναι ο Mohararbi Arbi ο Παλαιστίνιος που «ξάφριζε» τα ταξί – Πως δρούσε

Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του αλλοδαπού που συνελήφθη στις 20 Οκτωβρίου για ληστεία και κλοπές κατ’ εξακολούθηση σε ταξί. Ως...




Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του αλλοδαπού που συνελήφθη στις 20 Οκτωβρίου για ληστεία και κλοπές κατ’ εξακολούθηση σε ταξί.

Ως προς τη μεθοδολογία του, ο άνδρας επιβιβαζόταν ως πελάτης σε ταξί και αφού κάθονταν πάντα στη θέση του συνοδηγού, ζητούσε τη μετάβαση του σε κοντινή απόσταση με χαμηλό κόστος.

Τοποθετούσε στα πόδια του, ως μέσο κάλυψης, ένα σακίδιο πλάτης και αφαιρούσε με αστραπιαίες κινήσεις από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου το περιεχόμενο τους (πορτοφόλια, χρήματα, τσαντάκια, πιστωτικές κάρτες, τηλεφωνικές συσκευές κλπ). Σε μία δε των περιπτώσεων, που έγινε αντιληπτός από τον οδηγό, τον απώθησε βίαια και διέφυγε με τα κλοπιμαία.

Από την έρευνα έχουν εξιχνιαστεί μέχρι στιγμής -1- περίπτωση ληστείας και -12- περιπτώσεις κλοπών. Επιπρόσθετα, σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) εντάλματα σύλληψης και ένα (1) ένταλμα βίαιης προσαγωγής για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες, κλοπές και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Το πρόσωπο με τα… πολλά ονόματα.

Πρόκειται για τον MOHARARBI Arbi του Mustafa και της Fadina , γεννηθέντα το 1987 στην Παλαιστίνη ή (επ) MOHARABBI Arbi του Mustafa και της Fadina , γεννηθέντα την 1-1-1987 στην Παλαιστίνη ή FAILE Marwane του Liosa και της Matk , γεννηθέντα την 28-11-1980 στη Γαλλία ή MICHEL Adam του Aosi και της Aua ,γεννηθέντα την 18-11-1983 στο Βέλγιο ή SAROLI Lopez του Mida και της Morin , γεννηθέντα την 10-1-1985 στην Αλγερία ή SARUL Lopez του Mida και της Moran , γεννηθέντα την 10-1-1985 στη Γαλλία ή LOPEZ Saroli του Sadr και της Jtas , γεννηθέντα την 10-1-1985 στη Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.