Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Mουσουλμάνοι διαμαρτύρονται κατά της ελευθερίας του λόγου: «Αλλάχ, κατάστρεψε την ενότητα τους...»

Την Παρασκευή Σαλαφιστές διαδήλωσαν έξω από τη γαλλική πρεσβεία στη Στοκχόλμη. Η διαδήλωση συνδυάστηκε επίσης με μια προσευχή στη μέση του δ...





Την Παρασκευή Σαλαφιστές διαδήλωσαν έξω από τη γαλλική πρεσβεία στη Στοκχόλμη. Η διαδήλωση συνδυάστηκε επίσης με μια προσευχή στη μέση του δρόμου. To σουηδικό δίκτυο Samhällsnytt πήρε συνέντευξη από τον ιμάμη που είπε ψέματα για το όνομά του όταν είπε ότι η ελευθερία του λόγου έχει όρια και ότι το Ισλάμ θα κερδίσει. Ο ιμάμης είπε επίσης πως απείλησε την αστυνομία ότι οι Μουσουλμάνοι θα αντιδράσουν στο κάψιμο του Κορανίου εάν η αστυνομική αρχή δεν ενεργήσει.

Περίπου στις 12.00 τοπική ώρα μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν κοντά στη γαλλική πρεσβεία στο Kommendörsgatan στο Östermalm της Στοκχόλμης με πλακάτ με μηνύματα "είναι ο προφήτης μας" και "η προσβολή δεν είναι η ελευθερία του λόγου".

Στην ομάδα είχε δοθεί άδεια από την αστυνομία να διαδηλώσει. Η ομάδα μοίρασε φυλλάδια με το μήνυμα να παρέχεται στους Μουσουλμάνους ειδική προστασία από την κριτική όπως έχουν ήδη Εβραίοι. Το φυλλάδιο περιγράφει την κοροϊδία του Ισλάμ ως «εγκληματική» και ότι «ο χλευασμός της θρησκείας πρέπει να απαγορευτεί»

Η διαδήλωση διοργανώθηκε από τον Ιμάμη Μουσιν Άσινγκερ, πρόεδρο του Ισλαμικού Κουρδικού Πολιτιστικού Κέντρου (IKKC). Ο Asinger έχει οργανώσει στο παρελθόν ενέργειες διαμαρτυρίας ενάντια στη δράση της Αστυνομίας (Säpo) μετά από την κράτηση πολλών ιμάμηδων επειδή η αρχή θεώρησε ότι συνδέονται με βίαιο περιβάλλον. Σύμφωνα με την Expressen , η διαδήλωση οργανώθηκε επίσης για τον Αμερ αλ Χασάνι καταδικασμένο για τρομοκρατία.

Στην επίδειξη, ο Asinger μίλησε στα Σουηδικά για το ότι οι επικριτές του Ισλάμ «προσπαθούν να σβήσουν το φως του Αλλάχ», αλλά ότι το Ισλάμ θα κερδίσει. Δήλωσε επίσης ότι ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν είναι ρατσιστής όταν ισχυρίζεται ότι η κριτική στο Ισλάμ είναι ελευθερία λόγου. Στα Αραβικά, ο Asinger είχε μια διαφορετική ρητορική. Εκεί μίλησε για τον Αλλάχ που «θα καταστρέψει την ενότητα τους βάζοντας φόβο στις καρδιές τους».

Όταν το δίκτυο Samhällsnytt πήρε συνέντευξη από τον Asinger, επέλεξε να παρουσιαστεί ως "Mohsen Kafi" και σύμφωνα με αυτόν δεν υπάρχουν κάποιοι οπαδοί του Ισλάμ που είναι ακραίοι, αλλά όλοι είναι οπαδοί της ίδιας πίστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.