Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άρρωστοι τζογαδόροι... Έσπασαν το lockdown για να τζογάρουν σε μίνι καζίνο στην Αθήνα - Πρόστιμα σε 67 άτομα...

 Εφοδος πραγματοποίησε η Αστυνομία σε κατάστημα παράνομων τυχερών παιγνίων στην Αθήνα, που λειτουργούσε κατά παράβαση των μέτρων για το l...

 Εφοδος πραγματοποίησε η Αστυνομία σε κατάστημα παράνομων τυχερών παιγνίων στην Αθήνα, που λειτουργούσε κατά παράβαση των μέτρων για το lockdown.

Στον προσωρινά υπεύθυνο και σε 67 παίκτες, που βρέθηκαν εντός του καταστήματος, επιβλήθηκαν συνολικά διοικητικά πρόστιμα (43.100) ευρώ, για μη χρήση μάσκας και παραβίαση των μέτρων για τη διασπορά του κορωνοϊού. Άπαντες συνελήφθησαν για τα παράνομα τυχερά παίγνια και κατασχέθηκαν σκληροί δίσκοι, server , τραπέζια Black Jack , ρουλέτες, κάμερες και (11.510) ευρώ

Συλλήψεις και αυτόφωρο

Άπαντες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα παράνομα τυχερά, ενώ σε βάρος του προσωρινά υπεύθυνου η δικογραφία περιλαμβάνει και παραβίαση της νομοθεσίας για την πρόληψη ασθενειών και τα προσωπικά δεδομένα.

Αναζητούνται προκειμένου συλληφθούν ο διαχειριστής και ο νόμιμος εκπρόσωπος της ιδιοκτήτριας εταιρείας του καταστήματος, οι οποίοι απουσίαζαν κατά τον έλεγχο.

Επιπλέον, οι χώροι του καταστήματος επιτηρούνταν συνολικά από (21) κάμερες, ενώ άλλες (2) κάμερες επιτηρούσαν τον εξωτερικό χώρο, χωρίς να είναι ενήμεροι οι θαμώνες και άνευ αδείας της αρμόδιας Αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.