Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΧΕΠΑ: Fake news η έλλειψη κλινών ΜΕΘ και η επιλογή ασθενών

Με κενές κλίνες ΜΕΘ ξεκίνησε η εφημερία της Τρίτης, σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου Κατηγορηματική διάψευση της δήλωσης του του ...




Με κενές κλίνες ΜΕΘ ξεκίνησε η εφημερία της Τρίτης, σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου

Κατηγορηματική διάψευση της δήλωσης του του Πρόεδρου των Νοσοκομειακών Ιατρών του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, περί έλλειψης κλινών ΜΕΘ, που οδηγεί σε υποχρεωτική «επιλογή ασθενών», προχώρησαν η διοίκηση του νοσοκομείου, ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Συμεών Μεταλλίδης, Ιατρός Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, υπεύθυνος διαχείρισης των περιστατικών Covid-19, καθώς και η κα Ελένη Γκέκα, Διευθύντρια Αναισθησιολογίας υπεύθυνη της Κλινικής ΜΕΘΑ.

Επιπλέον, ανέφεραν πως το πρωί της Τρίτης η εφημερία ξεκίνησε με 7 κενές κλίνες εντατικής θεραπείας και σχεδιασμό για την αύξησή τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Διοίκηση του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Συμεών Μεταλλίδης, Ιατρός Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, υπεύθυνος διαχείρισης των περιστατικών Covid-19, καθώς και η κα Ελένη Γκέκα, Διευθύντρια Αναισθησιολογίας υπεύθυνη της Κλινικής ΜΕΘΑ, διαψεύδουν ρητά τις δηλώσεις του Πρόεδρου των Νοσοκομειακών Ιατρών του ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, κ. Σιούλη, περί έλλειψης κλινών εντατικής θεραπείας λόγω κάλυψής τους, γεγονός που όπως αναφέρει οδηγεί σε επιλογές ασθενών!

Δηλώνουμε ότι η έναρξη της σημερινής εφημερίας έγινε με 7 κενές κλίνες εντατικής θεραπείας και με ταυτόχρονο σχεδιασμό από την ΥΠΕ και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου για την περαιτέρω ανάπτυξη κλινών ΜΕΘ και την αντιμετώπιση του προβλήματος».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.