Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ευαγγελισμός: Συγκλονιστικό βίντεο του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου από τη ΜΕΘ -«Να προσέχετε! Δεν ξέρουμε πώς κινείται αυτός ο ιός» Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/

Όπως φαίνεται από εικόνες που έδωσαν στη δημοσιότητα αλβανικά ΜΜΕ, ο Αρχιεπίσκοπος ήταν καλά στην υγεία του και θέλησε να μάθει περισσότε...



Όπως φαίνεται από εικόνες που έδωσαν στη δημοσιότητα αλβανικά ΜΜΕ, ο Αρχιεπίσκοπος ήταν καλά στην υγεία του και θέλησε να μάθει περισσότερα για τν διπλωμάτη της γειτονικής χώρας, που βρίσκεται λίγο διάστημα στο πόστο αυτό στη χώρα μας.



Θυμίζουμε πως ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και διακομίστηκε με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ελλάδα προκειμένου να νοσηλευτεί. Την Πέμπτη έγινε γνωστό πως ο ιερέας εισήχθη σε ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Βίντεο: «Δεν ξέρουμε πώς κινείται αυτός ο ιός», λέει ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Στο απόσπασμα από το βίντεο αλβανικού μέσου που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας ακούγεται να λέει: «Κι εσείς να προσέχετε. Δεν ξέρουμε πώς κινείται αυτός ο ιός».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.