Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Για να μην έχει κανείς αμφιβολία... Ο Πούτιν δηλώνει ότι το Ναγκόρνο είναι de facto αζέρικη επαρχία

Κατά τη διάρκεια εκπομπής στην Μόσχα, ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν εξήγησε διεξοδικά γιατί η Ρωσία δεν παρείχε άμεση στρατιωτική ...




Κατά τη διάρκεια εκπομπής στην Μόσχα, ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν εξήγησε διεξοδικά γιατί η Ρωσία δεν παρείχε άμεση στρατιωτική βοήθεια στην Αρμενία ως μέλος του Οργανισμού Συλλογικής Συνθήκης για την Ασφάλεια (CSTO).


«Από τη σκοπιά του διεθνούς δικαίου, αυτό σημαίνει ότι το Ναγκόρνο-Καραμπάχ και η επικράτειά του υπήρξαν και εξακολουθούν να αποτελούν μέρος της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν», δήλωσε ο Πούτιν, προσθέτοντας ότι, "καθώς δεν υπήρξε στρατιωτική επίθεση εναντίον εδάφους της Αρμενίας και έτσι η Ρωσίας και η συμμαχία CSTO δεν είχαν κανένα δικαίωμα συμμετοχής στη σύγκρουση. 

 Ο Πούτιν εξήγησε ότι το Αζερμπαϊτζάν είχε ξεκινήσει τον πόλεμο εναντίον του Ναγκόρνο-Καραμπάχ και οι μάχες πραγματοποιήθηκαν σε αυτό το έδαφος, το οποίο ούτε το Ερεβάν είχε αναγνωρίσει ποτέ ως δική του περιοχή.

Όσον αφορά τη στρατιωτική συνεργασία της Μόσχας με το Ερεβάν, η Αρμενία έλαβε την απαραίτητη υποστήριξη. Η Μόσχα έκανε ό,τι είναι δυνατόν για να διασφαλίσει ότι η Αρμενία δεν θα αισθανόταν εγκαταλελειμμένη και ξεχασμένη”, τόνισε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.