Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι «φίλοι μας οι Ρώσοι».... Ξεφορτώνουν αυτή τη στιγμή από cargo ΥΛΙΚΌ για τον ΠΥΡΗΝΙΚΟ αντιδραστήρα της τουρκίας στο Ακουγιού...!!

Η Ρωσία εντελώς προκλητικά συνεχίζει να ενισχύει την Τουρκία. Δεν είναι μόνο η Λιβύη, ο Καύκασος και η Συρία, αλλά η συνεργασία τους έχει...



Η Ρωσία εντελώς προκλητικά συνεχίζει να ενισχύει την Τουρκία. Δεν είναι μόνο η Λιβύη, ο Καύκασος και η Συρία, αλλά η συνεργασία τους έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, με την Ελλάδα να βρίσκεται πλέον ''υπό πολιορκία.''

Σε δορυφορικό χάρτη του AegeanHawk, μπορούμε να δούμε πως οι εργασίες στο Ακούγιου όχι μόνο συνεχίζονται, αλλά πλέον ''ξεφορτώνονται'' και υλικά.

Το έργο συνεχίζεται κανονικά παρόλο που μερικοί Ρωσόδουλοι άλλα λέγανε την περασμένη εβδομάδα. Το πυρηνικό εργοστάσιο στο Ακούγιο θα βοηθήσει την Τουρκία να αποκτήσει πυρηνικές κεφαλές, αυτό είναι ο στόχος του Ερντογάν!

Μην ξεχνάμε επίσης πως κάπου εδώ εμπλέκεται και το Πακιστάν. Υπάρχει ήδη μια εξαιρετικά μυστική διασύνδεση με «πυρηνικές προεκτάσεις» στις ήδη πάρα πολύ στενές σχέσεις μεταξύ Πακιστάν και Τουρκίας.

Ο Ερντογάν δεν έχει κρατήσει μυστική ποτέ την επιθυμία του να βάλει την Τουρκία στο κλαμπ των χωρών με πυρηνικά όπλα. Όπως δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος, ''είναι απαράδεκτο οι χώρες που διαθέτουν πυρηνικά να απαγορεύουν στην Άγκυρα να αποκτήσει τα δικά της πυρηνικά όπλα.''

Ξένες δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών αναφέρουν ότι αυτήν την περίοδο υπάρχουν δυναμικές επιστημονικές ανταλλαγές μεταξύ των δύο χωρών (Τουρκία -Πακιστάν) με πυρηνικούς επιστήμονες να επισκέπτονται κρυφά τις εγκαταστάσεις στις δύο χώρες.

Εμείς να θυμήσουμε στους πού παλιούς ότι το συγκεκριμένο θέμα (της πυρηνικής τουρκίας) ήταν πρωτοσέλιδο στον "Στόχο" σε ένα από τα πρωτα φύλλα της επανέκδοσης του το 2001 και τότε κάποιοι μας βλέπανε σαν εξωγήϊνους επειδή απλά κοιτάζαμε 20 χρόνια μπροστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.