Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Τώρα το κόψαμε, κάνε ένσταση»: Πρόστιμο επειδή ξέχασε την ταυτότητα, ενώ φορούσε μάσκα και είχε βεβαίωση μετακίνησης

Κάτοικος στο Ηράκλειο καταγγέλλει ότι φορούσε μάσκα, είχε βεβαίωση μετακίνησης, αλλά ξέχασε την ταυτότητά του στην επιχείρησή του, 100 μέτ...

Κάτοικος στο Ηράκλειο καταγγέλλει ότι φορούσε μάσκα, είχε βεβαίωση μετακίνησης, αλλά ξέχασε την ταυτότητά του στην επιχείρησή του, 100 μέτρα από τον έλεγχο, και οι αστυνομικοί δεν του επέτρεψαν να πάει να τη φέρει, βεβαιώνοντάς του το πρόστιμο των 300 ευρώ.


Καταγγελία ότι του βεβαιώθηκε με καταχρηστικό τρόπο πρόστιμο για τον περιορισμό της κυκλοφορίας έκανε κάτοικος στο Ηράκλειο της Κρήτης μέσω της τοπικής ιστοσελίδας creta24.gr.


Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, φορούσε μάσκα, είχε βεβαίωση μετακίνησης, αλλά ξέχασε την ταυτότητά του στην επιχείρησή του, 100 μέτρα από τον έλεγχο, και οι αστυνομικοί δεν του επέτρεψαν να πάει να τη φέρει, βεβαιώνοντάς του το πρόστιμο των 300 ευρώ.


Ο επιχειρηματίας υποστηρίζει πως θα μπορούσε να αποδείξει άμεσα ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο με αυτό που έγραφε η βεβαίωση μετακίνησης, αφού η ταυτότητά του βρισκόταν «10 βήματα» από το σημείο του ελέγχου.


Μάλιστα, αναφέρει πως ζήτησε από τους αστυνομικούς να του επιτρέψουν να φέρει την ταυτότητά του, ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν, λέγοντάς του: «Τώρα είναι αργά, την έχουμε κόψει ήδη. Κάνε ένσταση αν θες».


Ο επιχειρηματίας δήλωσε αγανακτισμένος, που καλείται να πληρώσει 300ευρώ, αλλά και για τη συμπεριφορά των αστυνομικών, οι οποίοι, όπως τονίζει, «έψαχναν αφορμή για να κόψουν το 300άρι».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.