Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απαγόρευση όλων των δημόσιων συναθροίσεων έως τις 18 Νοεμβρίου!

Στην απαγόρευση, σε ολόκληρη τη χώρα, όλων των δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων, στις οποίες συμμετέχουν τέσσερα ή περισσότερα άτομα, προχω...

Στην απαγόρευση, σε ολόκληρη τη χώρα, όλων των δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων, στις οποίες συμμετέχουν τέσσερα ή περισσότερα άτομα, προχωρά η Ελληνική Αστυνομία, με φόντο την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου!


Την απαγόρευση όλων των δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων, στις οποίες συμμετέχουν τέσσερα ή περισσότερα άτομα, αποφάσισε και ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, με φόντο, φυσικά, την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου! 


Η πορεία, θυμίζουμε, φέτος και όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις, έχουν απαγορευτεί λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα, που έφερε και το δεύτερο lockdown.


Σύμφωνα, λοιπόν, με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., το μέτρο τίθεται σε ισχύ από τις 06:00 της 15ης Νοεμβρίου έως και 21:00 της 18ης Νοεμβρίου 2020.


Για τους παραβάτες, υπό την επιφύλαξη της εφαρμογής άλλων κυρώσεων που προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία, προβλέπονται οι ακόλουθες κυρώσεις:


Διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ στα νομικά πρόσωπα και (3.000) ευρώ στα φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις

Διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ στα πρόσωπα που παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.