Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Κλειστές οι υπηρεσίες του δήμου Λαγκαδά την Δευτέρα, ημέρα της κηδείας του Μητροπολίτη Ιωάννη που έχασε τη μάχη με τον Κορονοϊό!

Μεσίστιες θα κυματίζουν οι σημαίες στα δημοτικά καταστήματα του δήμου Λαγκαδά, μέχρι την αυριανή εξόδιο ακολουθία του Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λ...



Μεσίστιες θα κυματίζουν οι σημαίες στα δημοτικά καταστήματα του δήμου Λαγκαδά, μέχρι την αυριανή εξόδιο ακολουθία του Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Ιωάννη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (15/11), μετά από μάχη με τον κορονοϊό.

Στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του με θέμα την κοίμηση του Μητροπολίτη Ιωάννη, το δημοτικό συμβούλιο Λαγκαδά εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα, στο οποίο επισημαίνεται ότι αύριο, ημέρα εξοδίου ακολουθίας και ταφής του μακαριστού ιεράρχη, θα είναι ημέρα πένθους και θα παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. .και οι επιχειρήσεις του δήμου.

Επίσης, θα αναβληθεί η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος του Μητροπολίτη Λαγκαδά, τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο Μητροπολίτης εκοιμήθη δίνοντας μάχη με τον κορονοϊό, από τον οποίο είχε προσβληθεί. Το γεγονός αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας το ανακοινωθέν του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στο οποίο νοσηλευόταν ο ιεράρχης, σημειώνοντας μάλιστα ότι είχε εμφανιστεί θετικός στον ιό την Παρασκευή και έκτοτε δόθηκε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά κατέληξε στις 6.36 το πρωί της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.