Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Πνίγηκε» ξανά η Κρήτη: Εικόνες καταστροφής στη Χερσόνησο – Αυτοκίνητα στη θάλασσα, δρόμοι ποτάμια

Για τρίτη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες, η Κρήτη βρίσκεται στο έλεος μιας κακοκαιρίας. Το έκτακτο δελτίο που εκδόθηκε χθες προειδοποιούσε γι...




Για τρίτη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες, η Κρήτη βρίσκεται στο έλεος μιας κακοκαιρίας. Το έκτακτο δελτίο που εκδόθηκε χθες προειδοποιούσε για ακραία φαινόμενα. Οι εικόνες από τη Χερσόνησο σοκάρουν: αυτοκίνητα το ένα πάνω στο άλλο, θάλασσα και στεριά… ένα. Έχουν πέσει 100 χιλιοστά βροχής, στις έρευνες και οι «βατραχάνθρωποι» της ΕΜΑΚ.

Δεκάδες σπίτια πλημμύρισαν, αυτοκίνητα βρέθηκαν στη θάλασσα ή παρασύρθηκαν αλλού. Είναι οι εικόνες από την Κρήτη, από τη Χερσόνησο Ηρακλείου, που χτυπήθηκε ξανά άγρια από την κακοκαιρία.

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες που πέφτουν από τα ξημερώματα στην Κρήτη έχουν προκαλέσει απίστευτες καταστροφές, με τα ύψη βροχής να φτάνουν ήδη τα 100 χιλιοστά!

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr , οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν με ανάλογη ένταση κατά τη διάρκεια της Τρίτης και με μειούμενη ένταση κατά τη διάρκεια της Τετάρτης, ενώ βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη

Οι κλήσεις στην Πυροσβεστική, από νωρίς το πρωί, ξεπερνούν τις 100 και οι κάτοικοι περιοχών όπως ο Δήμος Χερσονήσου αντιμετωπίζουν για ακόμη μία φορά τον εφιάλτη των πλημμυρών. Στις έρευνες συμμετέχουν ακόμα και “βατραχάνθρωποι” της ΕΜΑΚ. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος αγνοούμενος, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.