Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Αυστρία διερευνά την «μουσουλμανική αδελφότητα» ως τρομοκρατική οργάνωση... Χτύπημα σε Ερντογάν και τουρκία...

Η μουσουλμανική αδελφότητα υποστηρίζεται πλήρως από τον Ερντογάν Ηκυβέρνηση της Αυστρίας φαίνεται ότι επιτέλους αντιμετωπίζει την μουσουλμα...





Η μουσουλμανική αδελφότητα υποστηρίζεται πλήρως από τον Ερντογάν

Ηκυβέρνηση της Αυστρίας φαίνεται ότι επιτέλους αντιμετωπίζει την μουσουλμανική αδελφότητα με τον τρόπο που της πρέπει. Ως τρομοκρατική οργάνωση. Την ίδια στιγμή που η εν λόγω οργάνωση χαίρει εκτίμησης ακόμα και στο περιβάλλον του Τζο Μπάιντεν και άλλων δυτικών κύκλων.

Η μουσουλμανική αδελφότητα υποστηρίζεται πλήρως από τον Ερντογάν, ο οποίος θεωρείται ως ο φυσικός ηγέτης της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης. Είναι η οργάνωση που προσπάθησε να καταλάβει την Αίγυπτο μέσω νοθείας και τρομοκρατίας στις εκλογές, έχοντας την πλήρη στήριξη της Χίλαρι Κλίντον. Ένας εφιάλτης για ολόκληρη την ανθρωπότητα που όμως κάποιοι τον γιγάντωσαν, όπως έκαναν και με τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν.

Η ενέργεια αυτή της Αυστρίας να συμπεριφερθεί στην μουσουλμανική αδελφότητα ως τρομοκρατική οργάνωση, ανοίγει τον δρόμο για να τεθεί εκτός νόμου, τουλάχιστον στην Ευρώπη, καθώς είναι βέβαιο ότι εμπλέκεται σε πλήθος τρομοκρατικών ενεργειών και ριζοσπαστικοποίησης μουσουλμάνων.

Η είδηση από την Haaretz σε μετάφραση από τα «Τουρκικά Νέα»

Εισαγγελείς δήλωσαν πως αστυνομικοί σε αρκετές περιοχές της Αυστρίας πραγματοποίησαν επιδρομές νωρίς τη Δευτέρα σε άτομα και οργανισμούς που είναι ύποπτοι ότι υποστηρίζουν τις ομάδες Μουσουλμανικής Αδελφότητας και της Χαμάς.

Οι αρχές δήλωσαν ότι δεν υπήρχε σχέση μεταξύ της δράσης της Δευτέρας εναντίον ύποπτων ισλαμικών ριζοσπαστών και της επίθεσης στη Βιέννη πριν από μια εβδομάδα, στην οποία ένας δράστης που περιγράφεται ως υποστηρικτής του Ισλαμικού Κράτους πυροβόλησε θανάσιμα τέσσερα άτομα πριν πυροβοληθεί και σκοτωθεί από την αστυνομία.

Οι εισαγγελείς στο Γκρατς δήλωσαν ότι πάνω από 70 άτομα βρίσκονται υπό έρευνα στη νέα υπόθεση και 60 ακίνητα, συμπεριλαμβανομένων διαμερισμάτων και γραφείων, ερευνήθηκαν, ανέφερε η Υπηρεσία Τύπου της Αυστρίας. Τριάντα άτομα συνελήφθησαν για ανάκριση.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι εξετάζουν τις υποψίες χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, εγκληματικής οργάνωσης και ξεπλύματος χρημάτων μεταξύ άλλων αδικημάτων. Είπαν ότι οι επιδρομές προέκυψαν μετά από περισσότερο από ένα χρόνο ερευνών.

Η Χαμάς ορίζεται τρομοκρατική οργάνωση από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Μουσουλμανική Αδελφότητα δεν περιλαμβάνεται στη μαύρη λίστα της τρομοκρατίας του μπλοκ, αλλά οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ερευνούσαν τους δεσμούς μεταξύ των δύο οργανώσεων.
………..
Haaretz.com 6/11/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.