Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ποια μέτρα στις Ένοπλες Δυνάμεις για το κορονοϊό αφορούν άμεσα τους στρατευόμενους και τους γονείς τους

Εδώ και καιρό στις Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα από το ΓΕΕΘΑ για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19. ...





Εδώ και καιρό στις Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα από το ΓΕΕΘΑ για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19.

Ομως κάποια από αυτά ενδιαφέρουν άμεσα τους ίδιους τους στρατευμένους και τις οικογένειές τους, καθώς διαμορφώνουν την καθημερινότητά τους, την επικοινωνία και τις επαφές τους. 

 Καθίσταται υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας από το σύνολο του προσωπικού, σε όλους τους κλειστούς και εξωτερικούς χώρους. 

Οι ορκωμοσίες στρατευσίμων θα εκτελούνται σε εξωτερικούς χώρους, σε δύο ημέρες, με ισομερή διαχωρισμό νεοσυλλέκτων οπλιτών και χωρίς την παρουσία προσκεκλημένων. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους παρευρισκόμενους Η άδεια ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων θα χορηγηθεί τον τελευταίο μήνα της θητείας τους. 

 Οι τελετές πάσης φύσεως (παράδοσης και παραλαβής καθηκόντων, ορκωμοσίες κ.τ.λ..) θα εκτελούνται σε εξωτερικούς χώρους με ελάχιστη αντιπροσωπεία και τμήματα απόδοσης τιμών, χωρίς προσκεκλημένους και η παράδοση αναμνηστικών θα γίνεται σε εξωτερικούς χώρους. 

Σε όλους τους κλειστούς και ανοιχτούς χώρους των Μονάδων – Υπηρεσιών θα πρέπει να τηρείται ελάχιστη απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των ατόμων. Το ΓΕΣ συνεχίζει την κατασκευή συλλογών με αντισηπτικό, μάσκες και γάντια για την κάλυψη των αναγκών κατάταξης ΕΣΣΟ, σύμφωνα με τις ανάγκες όλων των Κλάδων των ΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.