Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ.. «Η Τουρκία είναι φίλος των καταπιεσμένων και των θυμάτων»…

   Στο παρακάτω βίντεο ο Ταγίπ ακούγεται να λέει τα εξής : “Αγαπητό μου έθνος, ως Τουρκία μεταφέρουμε μόνοι μας το βάρος της μακροχρόνιας α...

  



Στο παρακάτω βίντεο ο Ταγίπ ακούγεται να λέει τα εξής :

“Αγαπητό μου έθνος, ως Τουρκία μεταφέρουμε μόνοι μας το βάρος της μακροχρόνιας ανθρωπιστικής κρίσης. Από το Ιράκ ως τη Συρία και από τη Λιβύη έως τα βάθη της Αφρικής, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, τείνουμε χείρα βοηθείας σε όλους όσους ως καταπιεσμένοι και θύματα, ζήτησαν βοήθεια. 

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι αυτοί οι οποίοι έπνιξαν την περιοχή μας στο αίμα στις φλόγες και τον πόνο, είναι και αυτοί οι οποίοι για χάρη της δικής τους ασφαλείας και συμφέροντος κάνουν τον περισσότερο θόρυβο. Κι όμως αυτή η νοοτροπία είναι που μόνο τα τελευταία 30 χρόνια, προκάλεσε το θάνατο σε 2 εκατομμύρια ανθρώπους στο Ιράκ, σε 1 εκ. στην Συρία, σε εκατοντάδες χιλιάδες στη Βοσνία και σε εκατομμύρια άλλους σε διάφορα μέρη της Αφρικής της Ασίας και της λατινικής Αμερικής . 

Βλέπουν ότι η αποικιοκρατική και σκληρή τάξη που είχαν στήσει επί αιώνες θρυμματίζεται. Έτσι στοχεύουν την Τουρκία που είναι φίλος των καταπιεσμένων και των θυμάτων ώστε να κρύψουν τα πραγματικά δικά τους προβλήματα”.

Όσο πάει και πιο αντιδυτικός στην ρητορική του ο Ταγίπ. Να δούμε που θα τον οδηγήσει αυτό,

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.