Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΑΡΒΑΡΟΙ Αζερότουρκοι σχηματίζοντας το σήμα των γκρίζων λύκων κακοποιούν αιχμαλώτους στο Αρτσάχ...!!! -Ανατριχιαστικό Βίντεο

  Πραγματικά τραγική είναι η κατάσταση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ για τους Αρμένιους στρατιώτες, που από την μία τους βασανίζουν οι Αζέροι στρ...

 

Πραγματικά τραγική είναι η κατάσταση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ για τους Αρμένιους στρατιώτες, που από την μία τους βασανίζουν οι Αζέροι στρατιώτες με επίσημη στολή, χωρίς την άμεση καταδίκη κανενός διεθνή οργανισμού, και από την άλλη ο Πούτιν και η Ρωσία τους έχουν αφήσει στο έλεος τους.

Σε μερικά από τα πιο πρόσφατα βίντεο που κυκλοφόρησαν, ένας στρατιώτης του Αζερμπαϊτζάν αφού έχει σκοτώσει έναν Αρμένιο στρατιώτη, στην συνέχεια παίζει με το άψυχο σώμα του θύματος (σημειώνουμε ότι το βίντεο δεν δημοσιεύτηκε στο άρθρο λόγω του ότι εμπεριείχε αποτροπιαστικές σκηνές). Είναι τέτοιο το μίσος των στρατιωτών του Αζερμπαϊτζάν, που "ανεβάζουν" συνεχώς βίντεο στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, στα οποία από την μία πανηγυρίζουν για την νίκη τους στην περιοχή του Καραμπάχ, αλλά από την άλλη, εξευτελίζουν με απάνθρωπο τρόπο τους Αρμένιους κρατουμένους τους, τους οποίους εξοργιστικά δεν παραδίδουν στην αρμενική πλευρά ως οφείλουν βάσει της συμφωνίας.

Υπάρχουν όμως πολλά βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτό το Σαββατοκύριακο, τα οποία δείχνουν Αζέρους στρατιώτες να μεταχειρίζονται απάνθρωπα Αρμένιους κρατούμενους στρατιώτες.

Εκεί οι Αζέροι τους κοροϊδεύουν και τους εμπαίζουν, είτε με χειρονομίες, είτε με βρισιές.

Η ουσία είναι ότι όλο αυτό το οπτικοακουστικό υλικό και πολλά άλλα τεκμηριώνουν εγκλήματα πολέμου για τα οποία δεν έχει παρέμβει ακόμη κανένας διεθνής οργανισμός, ενδεικτικό της αφασίας που επικρατεί παγκοσμίως.

Η κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν δεν έχει ακόμη σχολιάσει την εμφάνιση αυτών των βίντεο και των φωτογραφιών, ούτε όμως υπάρχει ένδειξη ότι οι συμμετέχοντες συνελήφθησαν ή τιμωρήθηκαν για αυτά τα εγκλήματα πολέμου.

Σύμφωνα με την συνθήκη για το Ναγκόρνο της 9ης Νοεμβρίου 2020 στη Μόσχα, η Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν συμφώνησαν να ανταλλάξουν κρατούμενους υπό την επίβλεψη των ρωσικών Ένοπλων Δυνάμεων.

Ωστόσο, δεν πραγματοποιούνται ανταλλαγές αιχμαλώτων εδώ και μια εβδομάδα, σε μια ακόμα επαίσχυντη συμπεριφορά του στυγνού δικτατορικού καθεστώτος του Αλίεφ.

Το διεθνές δικαστήριο, ο ΟΗΕ, οι οργανισμοί για τα ανθρώπινα διακαιώματα προς παρόν σιωπούν, και αυτό όπως φαίνεται προκαλεί περαιτέρω πράξης βίας από την πλευρά των Αζέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.