Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χειρουργείται επειγόντως ο Μαραντόνα

Τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα έδειξαν αιμάτωμα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η 10μελής ια...

Τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα έδειξαν αιμάτωμα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα η 10μελής ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί να εισηγηθεί άμεση χειρουργική επέμβαση, όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Αργεντινής.


Τι αποκαλύπτει η Ντάλμα Μαραντόνα για τη μάχη ζωής που δίνει ο πατέρας της


«Είναι οδυνηρό να τον βλέπεις έτσι. Ζει συνεχώς καθηλωμένος και βομβαρδισμένος με φάρμακα. Η αλήθεια είναι ότι η καρδιά μου σπάει».


Λόγια της κόρης του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντάλμα, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την νοσηλεία του διάσημου πατέρας της, σε κλινική της Λα Πλάτα.


«Δεν είναι φυσιολογικό ένα 60χρονο άτομο, ακόμα διαυγές και ισχυρό, να σέρνεται και να δυσκολεύεται ακόμη και να μιλήσει», πρόθεσε η κόρη του Αργεντινού, σχολιάζοντας τις εικόνες της περασμένης Παρασκευής, όταν ο Μαραντόνα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον πάγκο της Χιμνάσια υποστηριζόμενος από συνεργάτες του.


«Δεν μπορείτε να φανταστείτε. Το γράφω και σβήνω τώρα. Το μόνο σημαντικό, είναι πως είναι καλά».


Ο Μαραντόνα εξακολουθεί, όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Αργεντινή, να νοσηλεύεται στην κλινική της Λα Πλάτα για μια σειρά εξετάσεων.


«Είναι πολύ αδύναμος, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Αλλά μπορεί να πάει σπίτι όποτε θέλει», τόνισε ο προσωπικός του ιατρός, Λεοπόλδο Λούκε.


«Πρόκειται για μία πολύπλοκη κλινική εικόνα που αναδεικνύει προβλήματα αναιμίας, άγχους και κατάθλιψης σε συνδυασμό με ξαφνική απώλεια βάρους. Είναι πολύ αδύναμος.


Η νοσηλεία αποφασίστηκε σε κάθε περίπτωση, σε συμφωνία με τον Μαραντόνα για να πραγματοποιήσει μια σειρά κλινικών εξετάσεων», πρόσθεσε, ενώ διαβεβαίωσε ότι «δεν πρόκειται για εγκεφαλικό επεισόδιο ή κορονοϊό, όπως κάποιοι έχουν υποθέσει εσφαλμένα.


Ο Μαραντόνα έφτασε μόνος του στην κλινική και μπορεί να αποφασίσει να πάει σπίτι όποτε θέλει, ανά πάσα στιγμή. Επίσης αποκλείω κατηγορηματικά ότι έχει προβλήματα που σχετίζονται άμεσα με την κατάχρηση ουσιών, διαφορετικά θα τον πηγαίναμε σε άλλη κλινική».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.