Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ψάχνουν στη Λαμία τον Μπαγκλαντεσιανό δολοφόνο του Χανιώτικου ζευγαριού

  Ο άνδρας από το Μπαγκλαντές που φέρεται να στραγγάλισε το ζευγάρι των ηλικιωμένων, μετά τη φυγή του από τα Χανιά και φτάνοντας με πλοίο σ...

 



Ο άνδρας από το Μπαγκλαντές που φέρεται να στραγγάλισε το ζευγάρι των ηλικιωμένων, μετά τη φυγή του από τα Χανιά και φτάνοντας με πλοίο στον Πειραιά, χρησιμοποίησε –όπως φαίνεται τραίνο- για να καταλήξει στη Θεσσαλονίκη αλλά είναι πολύ πιθανό σήμερα να βρίσκεται στη Λαμία, όπου διατηρεί σχέσεις με συμπατριώτες του, εποχικούς εργάτες γης.




Η Ασφάλεια Χανίων, είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο καταζητούμενος δολοφόνος, όταν ταξίδεψε για την συμπρωτεύουσα, έκανε ενδιάμεση στάση στη Λαμία, αλλά φοβούμενος να εντοπιστεί προτίμησε να συνεχίσει για να κρυφτεί σε μια πιο μεγάλη και αχανής πόλη, νομίζοντας έτσι πως θα χαθούν τα ίχνη του. Όμως στη συμπρωτεύουσα, ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με… ροδοπέταλα, αφού εκεί φίλος του αρνήθηκε να του παράσχει καταφύγιο αναλογιζόμενος τις συνέπειες…


Έτσι, δεν αποκλείεται ο φερόμενος ως δράστης να ξαναγύρισε στη Λαμία, αναζητώντας νέα «διέξοδο φυγής» και για να μην κινήσει τις υποψίες ως «εποχικός εργάτης» στον εύπορο κάμπο.

Δυο εγκλήματα και διαφυγή σε μηδέν χρόνο

Ο φερόμενος ως δολοφόνος του 82χρονου απόστρατου αντιπύραρχου και της 79χρονης συντρόφου του στα Χανιά, διέφυγε το ίδιο βράδυ με το πλοίο της γραμμής για τον Πειραιά.

Φέρεται να έπνιξε και να στραγγάλισε τα δυο θύματα σε δυο διαφορετικά σπίτια, χρησιμοποιώντας ως «όπλο» μια πετσέτα που τύλιξε γύρω απ’ το λαιμό τους. Πρώτα φέρεται να σκότωσε τον 82χρονο και αφού του απέσπασε τα κλειδιά, πήγε στο διπλανό σπίτι όπου διέμενε η 79χρονη. Εκεί, ο αλλοδαπός φέρεται να της αφαίρεσε τη ζωή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και αποσπώντας της όλες τις οικονομίες που είχε απ’ τη σύνταξή της, περίπου 10.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.